رد شدن به محتوای اصلی

لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ

لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ


گوگل کروم دومين مرورگر محبوب دنيا شد

Posted: 03 Dec 2011 08:27 PM PST

مرورگر گوگل کروم دومين مرورگر محبوب و پراستفاده دنيا شد.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات ايسنا، نتايج بررسي انجام شده توسط شرکت استت کانتر ايرلند نشان مي‌دهد که مرورگر گوگل کروم با پيشي گرفتن از مرورگر موزيلا فايرفاکس به رده دوم محبوب‌ترين مرورگرهاي جهان ارتقاء پيدا کرد.

مرورگر اينترنت اکسپلورر متعلق به شرکت مايکروسافت هم‌چنان محبوب‌ترين مرورگر جهان است، حال آنکه موزيلا فايرفاکس نتوانست جايگاه خود را به‌عنوان دومين مرورگر محبوب جهان حفظ کند و به رده سوم سقوط کرد.

بر اساس اعلام اين شرکت در ماه نوامبر سال جاري ميلادي 25.7 درصد کاربران اينترنتي از مرورگر گوگل کروم استفاده کرده‌اند، حال آنکه سهم موزيلا فايرفکس از بازار مرورگرها به 25.23 درصد کاهش يافته است.

آمارها نشان مي‌دهد که مرورگر گوگل کروم دو سال پيش تنها 4.5 درصد از سهم بازار مرورگرهاي جهان را در اختيار داشت و در اين مدت توانسته کاربران بسياري را به سمت خود جلب کند.

اين گزارش هم‌چنين مي‌گويد که مرورگر اينترنت اکسپلورر مايکروسافت سهم 40 درصدي از اين بازار رقابتي را در اختيار خود دارد.

اینترنت ملی به بن‌بست رسید

Posted: 03 Dec 2011 08:26 PM PST


پروژه‌ای به نام اینترانت کشوری که در دنیا دارای طرح و سرنوشت مشخص و واضحی است، در ایران با سرنوشتی معلق و نهایتی پر از ابهام مواجه است.

به گزارش ايتنا از عصر ارتباط، پروژه اینترانت کشوری که طرح آن با نام اینترنت ملی کلید خورد و در این سال‌ها نام‌های مجزایی را به خود اختصاص داد، در آخرین مرحله با پروژه اپراتور چهارم یا کنسرسیوم ایرانیان‌نت معرفی شد که اکنون روند اجرایی شدن آن از سوی مجلسیان مورد سوال قرار گرفته است.

بهمن‌ماه سال ۱۳۸۴ وقتی عبدالمجید ریاضی معاون وقت فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طرح عجیب و متناقض اینترنت ملی را مطرح کرد، کسی گمان نمی‌کرد این طرح پرسر و صدا و با بودجه یک میلیارد دلاری بعد از گذشت شش سال هنوز هم در گیر و دار مراحل قانونی و نه اجرایی باشد؛ پروژه‌ای که در همه این سال‌ها علاوه بر تغییر نام‌های متعدد، به تناوب بودجه‌ها و اهداف متفاوتی را نیز با خود به همراه داشته است.

اینترنت ملی مورد نظر ریاضی قرار بود با بودجه یک میلیون دلاری راه‌اندازی شود تا به وسیله آن هزینه استفاده از اینترنت در کشور تا ۹۰ درصد کاهش یابد.
این شبکه قرار بود ظرف سه سال یعنی تا سال ۱۳۸۷ راه‌اندازی شود اما این امر محقق نشد و در مواجهه با تغییر دولت در سال ۱۳۸۸ بی‌نتیجه ماند.

پس از آن این طرح با نام اینترنت پاک و اینترنت حلال مطرح شد که این نیز قرائت‌های مختلفی را به دنبال داشت که چگونه قرار است اینترنت پاک یا حلال شود.
در همین راستا رضا تقی‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در اسفندماه سال ۸۹ از تشکیل هسته‌های اولیه ایده اینترنت پاک در کشور و آغاز به کار اتاق‌های فکر خبر داده و گفته بود: «نقطه شروع طرح اینترنت پاک کشور ایران خواهد بود و پس از آن در اختیار تمام بشریت قرار می‌گیرد.»
در حالی که او اینترنت پاک را یک ایده توصیف کرده بود که باید دانشمندان و متفکران و متخصصان حوزه فناوری اطلاعات راجع به این ایده نظرات خود را ارائه دهند، به صورت همان ایده باقی ماند و پس از آن با ابلاغ قانون برنامه پنجم توسعه، این طرح رنگ دیگری به خود گرفت.

در برنامه پنجم توسعه ماموریت‌های جدیدی در این زمینه بر عهده وزارت ارتباطات گذاشته شد و قرار شد با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات دسترسی کاربران به این شبکه از طریق اینترانت فراهم شود که بر این اساس پروژه‌ای به نام اپراتور چهارم طرح‌ریزی شد که مسئولیت فراهم کردن امکانات دسترسی به شبکه ملی اطلاعات با بستر اینترانت با سرعت بالا را برای کاربران بر عهده داشت.

در حالی که هفته گذشته شرکت ارتباطات زیرساخت طی مراسمی شبکه ملی اطلاعات را به اتفاق محمود احمدی‌نژاد با سرعت دسترسی ۸۰ گیگابیتی به اینترنت راه‌اندازی کرد اما هنوز بستر دسترسی به این شبکه با استفاده از اینترانت برای کاربران فراهم نشده چرا که گفته می‌شود راه دسترسی به این شبکه از طریق اپراتور چهارم که ماموریت اتصال منازل به فیبر نوری را بر عهده دارد، تعریف شده است.

اجرای پروژه دسترسی به اینترانت از طریق فیبر نوری طبق مصوبه دولت بر عهده اپراتوری با نام ایرانیان‌نت گذاشته شده که فارغ از نامشخص بودن اعضای خصوصی آن، با مشخص شدن مالک ۲۰ درصد دولتی آن یعنی شرکت ارتباطات زیرساخت اقدامات اولیه راه‌اندازی آن آغاز شد.

بر همین اساس این شرکت بنا بر ماموریت دولتی خود برخلاف آنچه در قانون برای او تکلیف شده و ممنوعیت ثبت و راه‌اندازی شرکت برای آن قید شده، نسبت به ثبت شرکت خدمات ارتباطی و الکترونیکی ایرانیان‌نت مجری پروژه اتصال منازل به فیبر نوری اقدام کرد که با عکس‌العمل مجلس مواجه شده است.

در نامه دیرهنگام علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی به رئیس‌جمهور در بازگشت به رونوشت مصوبه هیئت وزیران که در تاریخ ۱۶ بهمن‌ماه سال ۸۹ تصویب شد، آمده است: «متعاقب بررسی‌ها و اعلام نظر مقدماتی هیات بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین و مستندا به صدر ماده واحده و تبصره ۴ الحاقی به قانون نحوه اجرای اصول ۸۵ و ۱۳۸ قانون اساسی‌ جمهوری اسلامی ایران و اصلاحات بعدی و ماده ۱۰ آیین‌نامه اجرایی‌ آن، ‌مراتب متضمن اعلام نظر قطعی جهت اقدام لازم در مهلت مقرر‌ قانونی و اعلام نتیجه به این جانب ابلاغ می‌گردد. بدیهی است پس از انقضای یک هفته مهلت مقرر در ‌قانون، آن بخش از مصوبه که مورد ایراد قرار گرفته است، ملغی‌الاثر خواهد بود.»

بر اساس ماده ۷۹ قانون محاسبات عمومی کشور مصوب سال ۱۳۸۶، معاملات وزارتخانه‌ها و موسسات دولتی به جز موارد مستثنا‌شده حسب مورد باید از طریق مناقصه یا مزایده باشد و صدر مصوبه از این حیث که اعطای پروانه اجرا و بهره‌برداری از شبکه انتقال داده و دسترسی نوری را به کنسرسیوم خدمات ارتباطی و الکترونیکی ایران‌نت، بدون اینکه موضوع قرارداد، مشمول مستثنیات مذکور در ماده ۷۹ قانون باشد، از طریق ترک تشریفات مزایده‌ تجویز می‌کند، مغایر قانون است.

همچنین طبق بند الف ماده ۳ قانون نحوه اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مصوب سال ۱۳۸۷، مشارکت دولت با بخش‌های خصوصی و تعاونی و بخش عمومی غیردولتی، به هر نحو و به هر میزان ممنوع است و تجویز مشارکت دولت با کنسرسیوم مذکور، مغایر قانون است.

بدین ترتیب پروژه‌ای که بیش از یک سال و نیم بر سر اجرای آن حرف و حدیث‌های زیادی منتشر شد، وارد فاز جـدیدی مـی‌شود که بایـد دیـد این بار دولت و در راس آن وزارت ارتباطات برای راه‌اندازی و دسترسی به اینترانت کشوری با سرعت ۲۰ مگابیت وعده داده‌ شده به هر کاربر چه تدبیری می‌اندیشد.

تجارت امن و شرکای تجاری در الکامپ2011

Posted: 03 Dec 2011 08:25 PM PST

تجارت امن و شرکای تجاری در الکامپ2011


شرکت تجارت امن، بخش ایرانی شرکت کامگارد همراه با شرکای تجاری خود در نمایشگاه الکامپ امسال حضور خواهد داشت.

به گزارش ایتنا شرکت تجارت امن در چهارمین حضور پیاپی خود در نمایشگاه الکامپ ضمن معرفی تازه‌های کسپرسکی، سایبروم و جی اف آی، شرکای تجاری ویژه خود را نیز همراهی خواهد کرد.

براساس این گزارش، شرکت‌های آواژنگ سیستم، ایدکو، داده پردازان دوران، گیلاس کامپیوتر و آدپا شرکایی هستند که در سالن۴۰ و در غرفه کسپرسکی با مشتریان خود دیدار خواهند کرد.

نمایشگاه پنج روزه الکامپ فرصتی است تا نمایندگان کانال فروش، سازمان ها و شرکت ها و همچنین عموم علاقمندان با دستاوردهای فناورانه کسپرسکی، سایبروم و جی اف آی از طریق تنها توزیع کننده داخلی آنها در ایران آشنا شوند.
 
تجارت امن و شرکای تجاری از ۱۸ تا ۲۲ آذرماه در سالن ۴۰ منتظر دیدار شما هستند.

فيس‌بوک اسلامي در راه است

Posted: 03 Dec 2011 08:25 PM PST


گروهي از مسلمانان ترکيه قصد دارند فيس‌بوک اسلامي راه‌اندازي کنند.

به گزارش ایتنا از ايسنا، هدف از راه‌اندازي اين شبکه اجتماعي مشابه فيس‌بوک ارائه ارزش‌هاي سالم به جوانان مسلمان اعلام شده است.

اين شبکه اجتماعي با آدرس اينترنتي salamworld.com سال آينده آغاز به کار خواهد کرد و به گفته احمد عظيمف ـ معاون اجرايي آن ـ قصد دارد محيط مناسبي براي جوانان مسلمان ايجاد کرده و با ارائه ارزش‌هاي سالم آنها را متحد کند.

به گفته وي، مقر اصلي اين شبکه اجتماعي در استانبول خواهد بود و دفاتر فرعي آن در مسکو و قاهره قرار داشته و نمايندگي‌هاي آن در ۳۰ کشور جهان مستقر خواهند بود و اميد مي‌رود در عرض سه سال ۵۰ ميليون کاربر جذب اين شبکه اجتماعي شوند.

عظيمف در يک کنفرانس خبري درباره اين شبکه اجتماعي افزود: در اين شبکه اجتماعي محتواهايي که اسلام آنها را منع کرده است، وجود نخواهد داشت و براي رسيدن به اين هدف تيم بزرگي به ما کمک مي‌کنند.

وي تصريح کرد: ما هم‌چنين برروي کاربران خود نيز حساب کرده و از آنها مي‌خواهيم تا هرگونه محتويات نامناسب را فيلتر کنند.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

دیدگاه مسعود اسپنتمان درباره فلسفه ارد بزرگ (شادی)

شادی کجاست ؟ جای که همه ارزشمند هستند . ارد بزرگ در ژرفای هر آدمی چون غنچه ای، ناگهان میشکفد و تن و روان آدمی را مالامال از شادی میکند. بیگمان، ارزشمند انگاری و شادی از ویژگیهای غریزه زندگی (اروس) میباشد که با هرگونه انزوا خواهی صوفیانه زاهدانه و یا هندی که زاده ی غریزه ی مرگند در رویارویی شدید است. میل به تخریب یا میل به گوشه گیری (که نخستین خشمی است رو به بیرون و دومی گرایش خشم به درون) هرکدام نشانه های از آز و نیاز را در خود میپرورند و به همین شوند با شادی که زاده ی عشق به زندگی است بیگانه اند. شاید به همین شوند است که اشو زرتشت، نیکی را همتای زندگی، شادی و هستیوری، در پیکره ی هاژه سرشار از آدمی میداند و بدی را با نازندگی، مرگ و شیون و مویه همذات میپندارد. شادی ناب آن زمان روی میدهد که هر انسان، دیگران را چون خود، یاوری برای پیروزی نیکی بر بدی میداند (ریشه ی اندیشه ی ایرانی) و این یاوری برای به کردار رسیدن راهی جز ارزشمندن دانستن همه ی اندامواره های انسانی آن برای خود نمیشناسد. ازین روست که سعدی بنی آدم را اعضای یک پیکره میداند. این گفته ارد بزرگ بی شک آرمانشهر همه آگا

17 Great Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani For Philosophy Aficionados

Our ideal should not ruin the lives of others, a valuable ideal leads to the well-being of all. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani The one who simplifies his goal is less confused. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani He who goes astray has lost his ideal. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani To achieve the ideal, we must use all our strength, every time we reach a closed door, we must not blame ourselves. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Arise! ... New ways, wish to reach our steps. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Having a plan is a trait of efficient people. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Instead of blaming ourselves and running away from our ideal, let us set foot on the path, which is the only cure for the pains of life. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani You can easily understand the future of young people from their dreams. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani The prerequisite for achieving c

لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ

لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ حمله دوباره ارتش سوریه به یک جنگنده ترکیه راه‌اندازی کتابخانه مجازی موبایلی نرم افزار ویرایش و ساخت پی دی اف – Lightning PDF Professional 7.0.1 تصاویر یک چاپگر که غذای سنتی تحویل می دهد حمله دوباره ارتش سوریه به یک جنگنده ترکیه Posted: 26 Jun 2012 06:03 AM PDT اعلام حمله ارتش سوریه به دومین هواپیمای نظامی ترکیه ، در آستانه برگزاری نشست امروز سه شنبه اعضای ناتو در بروکسل انجام می شود. آنکارا اعلام کرد ارتش سوریه دوباره یک فروند هواپیمای نظامی ترکیه را مورد هدف قرار داده است. به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز عربی، پدافند ارتش سوریه، برای دومین مرتبه به سمت یک فروند هواپیمای نظامی ترکیه که در حال جستجوی لاشه هواپیمای سرنگون شده این کشور در دریای مدیترانه بود شلیک کرد اما این هواپیما سرنگون نشده است. روز جمعه گذشته یک فروند هواپیمای نظامی ترکیه در دریای مدیترانه، با شلیک پدافند ارتش سوریه، سرنگون شد. پس از آن تعدادی هواپیما، بالگرد و شناور ترکیه برای جستجوی لاشه