رد شدن به محتوای اصلی

لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ

لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ


اپل مرورگر خود را به روز کرد

Posted: 13 Mar 2012 07:55 PM PDT

خبرگزاری‌ها- شرکت اپل با به روزکردن نسخه های سازگار با ویندوز و مک مرورگر سافاری خود نسخه جدیدی از آن را عرضه کرده است.
در این نسخه جدید که نسخه 5.4.1 از مرورگر سافاری محسوب می شود، تعدادی از آسیب پذیریهای قبلی این مرورگر و همین طور برخی نقص های موجود در موتور وب کیت آن رفع شده است.
مهم ترین نقص های موتور وب کیت مربوط به اشکالاتی بوده که در نحوه تعامل با حافظه مرورگر و رایانه وجود داشته است. هکرها با سوءاستفاده از این حفره های امنیتی می توانستند کدهای مخرب خود را از راه دور بر روی رایانه فرد قربانی اجرا کنند و بی سروصدا کنترل آن را در دست بگیرند.
از جمله دیگر مشکلات برطرف شده وب کیت عبارتند از آسیب پذیری در cross-site scripting و آسیب پذیری دیگری که به مهاجمان اجازه می داد تا به اطلاعات ذخیره شده در کوکی های مرورگر دسترسی پیدا کنند.
اصلاح برخی کدهای جاوااسکریپت مرورگر یاد شده هم از جمله دیگر تغییرات اعمال شده است. به روزرسانی سافاری در شرایطی صورت می گیرد که مایکروسافت هم در آستانه به روزرسانی مرورگرIE ، سیستم عامل ویندوز و برخی دیگر از نرم افزارهای خود است.

تعويض دنده دوچرخه با ذهن

Posted: 13 Mar 2012 07:53 PM PDT

شركت تويوتا دوچرخه‌اي مفهومي طراحي كرده كه دنده آن با استفاده از امواج مغزي دوچرخه سوار، تعويض مي‌شود.
طراحي و ساخت دوچرخه مفهومي پيروس به سفارش شركت تويوتا توسط شركت دوچرخه سازي Parlee Cycles انجام شد و «پاتريك ميلر» نيز مسووليت طراحي سيستم بي سيم براي ارسال امواج مغزي به منظور تعويض دنده دوچرخه را برعهده گرفت.
«ميلر» تأكيد مي كند: هيچكدام از فناوري‌هاي به كار گرفته شده در دوچرخه پيروس جديد نيستند و تركيبي از فناوري‌هاي مختلف در اين سيستم در كنار هم قرار گرفته اند.
اصلي ترين مشكل در طراحي اين دوچرخه بخش تغيير دنده بود، چرا كه سيستم قابليت درك مفهوم (دنده) بالا و پايين را نداشت. براي تبديل سيگنال هاي مغزي به الگوهاي قابل فهم از هدست هاي بي سيم EEG درون كلاه دوچرخه سوار استفاده شد.
هدست EEG با دريافت امواج مغزي دوچرخه سوار، الگوهاي دريافتي را به رايانه يا تبلت نصب شده در پشت جليقه دوچرخه سوار ارسال مي كند و رايانه سيگنال هاي مغزي را به دستورات عملي ترجمه مي كند: دنده بالا، دنده پايين.
طراحان، تلفن همراه هوشمندي را بر روي اين سيستم نصب كرده اند كه مي تواند سرعت و قدرت پدال زدن را محاسبه كرده و نمايش دهد.
پروژه طراحي و ساخت دوچرخه مفهومي پيروس در جولاي 2011 به پايان رسيد و اين محصول در نمايشگاهي در مارس 2012 مورد آزمايش قرار گرفت.
دوچرخه مفهومي پيروس بيشتر جنبه تبليغاتي داشته و استفاده از آن به تمركز زيادي نياز دارد، به همين دليل شركت تويوتا قصد توليد تجاري اين دوچرخه را ندارد.

مدیر واحد اینترنت وزارت ارشاد: : فیلترینگ ایران دموکراتیک است

Posted: 13 Mar 2012 07:49 PM PDT

دبير شوراي عالي فناوري اطلاعات: ما به‌عنوان افراد جامعه ‌اسلامی باید ‌به شدت مباحث فیلترینگ را دنبال کنیم و نگذاریم فساد اخلاقی فرهنگ بومی ‌و اسلامی ‌ما را به هم بریزد.

فیلترینگ ایران دموکراتیک است


شرق - بنابر اظهارات مدیر واحد اینترنت وزارت ارشاد فیلترینگ در ایران کاملا «دموکراتیک» است.
روح‌الله مومن‌نسب در گفت‌وگو با «ندای انقلاب» تاکید می‌کند تلاش بر این است که فضایی سالم و آرام برای فعالان سایبری فراهم شود.
او نظارت و کنترل در کشورهایی مانند آمریکا را دیکتاتورمابانه دانسته و براین عقیده است پالایش تارنماها در ایران براساس قانون با دستور کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه یا با مقام قضایی در بستری دموکراتیک و کاملا قانونی انجام می‌شود.

او در ادامه به ساختار و شرح وظایف کارگروه تعیین مصادیق پرداخته و گفته است بر اساس مصوبه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، به جز تارنماها یا وبلاگ‌هایی که مطالبی برخلاف اعتقادات و امنیت ملی منتشر کنند، در بقیه موارد در صورتی که تارنما یا وبلاگی در پایگاه ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده باشد و مبنای پالایش نیز فهرست مصادیق محتوای مجرمانه باشد، پیش از پالایش به این‌گونه موارد تذکر ارسال می‌شود و اگر تذکر منجر به حذف مطلب مجرمانه شد، پالایش تارنما یا وبلاگ موردنظر از دستور کار خارج می‌شود.
اما دستور پالایش تارنماها و وبلاگ‌های مورد اشاره، از سوی مقام قضایی صادر شده که مسئولان این تارنماها لازم است برای رفع پالایش نظر مقام قضایی مربوطه را جلب کنند.

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که محمود خسروی، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، در مصاحبه‌ای که در روز ۱۳ مهر امسال توسط فارس منتشر شد، از تغییر روش فیلترینگ در ایران خبر داده است؛ گفته‌هایی که براساس آن قرار بود فیلترینگ اینترنت به‌صورت یکپارچه و از طریق گیت‌وی صورت گیرد.
او در بخشی از گفته‌های خود، تنها سازمانی را که فیلترینگ در آن زیر نظر شرکت ارتباطات زیرساخت نیست، «مرکز تحقیقات فیزیک نظری» اعلام و در مورد آخرین وضعیت فیلترینگ در ایران گفت: فعلا فیلترینگ یکپارچه است، اما ممکن است در آینده براساس سیاست‌های موجود تغییراتی اعمال شود؛ ممکن است اعمال فیلترینگ از گیت‌وی (Gateway) به لایه دسترسی (Access) منتقل شود، که با توجه به این موضوع که قاعدتا حجم اطلاعات بیشتر می‌شود، پیچیدگی‌های خاص خود را خواهد داشت.

فیلتر کردن سلب حیات اجتماعی وب‌سایت
از آغاز ورود اینترنت در ایران «فیلترینگ» یکی از مباحث چالش‌برانگیز بوده به نحوی که سایت الف به نقل از احمد توکلی نماینده مجلس شورای اسلامی آورده است که گاه به نارضایتی‌های شدید کاربران انجامیده است به حدی که «فیلترینگ» را ابزار ناراضی‌سازی نامیده‌اند.
اهمیت این موضوع تا به آنجاست که موافقان و مخالفان بسیاری را به موضع‌گیری در این‌باره واداشته است.
نظر بسیاری از موافقان مانند «آقای ریاضی» (دبیر شورای‌عالی فناوری اطلاعات) این است: «ما به‌عنوان افراد جامعه ‌اسلامی باید ‌به شدت مباحث فیلترینگ را دنبال کنیم و نگذاریم فساد اخلاقی فرهنگ بومی ‌و اسلامی ‌ما را به هم بریزد همان طور که وزارت بهداشت از شیوع ویروس آنفلوانزای مرغی یا سایر بیماری‌ها جلوگیری می‌کند، فیلترینگ نیز مانند همین مسئله است و باید درهای مملکت را در مقابل ورود مسائل ضداخلاقی و فسادآمیز در زمینه‌های مختلف ببندیم.»

مومن‌نسب می‌گوید: در مورد موج وبلاگی که جوانان در فضای اینترنت برای بیان اعتراض خود به راه انداخته‌اند باید گفت که این فعالیت‌ها باید با محور عقلانیت و در چارچوب نظام باشد، که در این صورت از نظر من به عنوان یک وبلاگ‌نویس این‌گونه مطالبات جمعی، منع قانونی ندارد و البته باید متذکر شوم که تارنماها و وبلاگ‌های مورد نظر از سوی مقام قضایی مجرم شناخته شده‌اند و به نوعی مقام قضایی معتقد است این تارنماها از خط قرمز نظام عبور کرده‌اند و همان‌گونه که گفته شد باید مراحل قانونی مورد اشاره را طی کنند.
او با این وجود سیاست‌های تعاملی را ابزار برخورد با سایت‌های محتوای مجرمانه می‌داند و بیان می‌کند سیاست‌های کارگروه در رابطه با مقابله با جرایم اینترنتی به این صورت است که اگر تارنمایی مطلبی خلاف قوانین انتشار داد و از سوی کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، مورد منتشرشده مجرمانه تشخیص داده شد، ابتدا با تعامل و همفکری با نویسندگان و گفت‌وگو برای حل این موضوع اقدام می‌کنیم و سعی می‌شود این‌گونه مشکلات به درازا کشیده نشود تا با ایجاد فضای حسن نیت موضوعاتی از این دست، حل شوند.

او در پاسخ به پرسش‌هایی مبنی بر اینکه فیلتر شدن وب‌سایت‌ها به معنای نقض آزادی اطلاعات برای کاربران محسوب می‌شود، گفته است دلسوزان نظام و سربازان رهبری در وزارت ارشاد و کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه خوب می‌دانند که صدور حکم پالایش یک تارنما به معنای سلب حیات اجتماعی از آن تارنماست و برای مسئول و کاربران تارنمای پالایش‌شده صدمات جبران‌ناپذیر زیادی به وجود می‌آید از این رو تلاش بر این است که فضایی سالم و آرام برای فعالان سایبری فراهم شود و در همین راستا از مقام‌های قضایی درخواست می‌کنم این‌گونه اقدامات با ملایمت و تعامل بیشتری انجام شود و خواهش حقیر در رابطه با موارد اخیر هم این است که عزیزان صادر‌کننده دستورات قضایی اخیر در دستورات خود تجدید نظر کنند تا فضای فعالیت برای جوانان حزب الهی و مستعد، که فعالیت‌های خالصانه آنها شکل‌دهنده قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران در فضای مجازی است، پدید آید.

اعمال آسان‌تر با تغییر سیاست‌های فیلترینگبنابر اظهارات مسئولان شرکت ارتباطات زیرساخت ممکن است در آینده‌ای نزدیک سیاست فیلترینگ در ایران تغییر کند؛ سیاستی که ابهامات زیادی دارد و هیچ یک از مسئولان ایرانی در مورد آن تاکنون به روشنی سخن نگفته‌اند؛ ابهاماتی مانند فیلترینگ سلیقه‌ای وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌های مختلف که مشمول هیچ یک از بندهای قانون جرایم رایانه‌ای نمی‌شوند.
به گفته کارشناسان به همین دلیل تغییر سیاست اعمال فیلترینگ در ایران می‌تواند تابع عوامل بسیاری باشد که یکی از مهم‌ترین آنها محدودیت‌های امکانات تکنولوژیک است.

همان‌گونه که گفته شد، در فیلترینگ از طریق گیت‌وی، اینترنت ورودی کشور در یک نقطه (ورودی) فیلتر می‌شود و سپس به شرکت‌های ارایه‌دهنده خدمات اینترنتی (ISP) تحویل داده می‌شود. هرچند این روش دارای دردسر کمتری است اما زمانی که بخواهند کل اطلاعات ردوبدل‌شده (شامل اطلاعات رمزگذاری‌شده) را مورد بازبینی قرار بدهند، آن زمان فیلترینگ تمامی اطلاعات بسیار مشکل می‌شود. اما در روش لایه دسترسی (Access) اطلاعات رد و بدل‌شده در بین شرکت‌های مختلف (ISPها) تقسیم می‌شود، به طوری که بررسی این اطلاعات آسان‌تر خواهد بود و با منابع کمتر می‌توان اطلاعات محدودی را مورد بررسی قرار داد. هر چند در این روش خطر فیلترینگ سلیقه‌ای به طوری که یک وب‌سایت در یک ISP فیلتر باشد و در دیگری فیلتر نباشد، وجود دارد.

بررسی الترابوک Lenovo IdeaPad U300s

Posted: 13 Mar 2012 07:46 PM PDT

بررسی الترابوک Lenovo IdeaPad U300s

اصالت یک تجربه مدرن
ماهنامه شبکه - بهمن 1390 شماره 130

منبع: انگجت ترجمه: احمدرضا فرزان‌جم

اشاره:
ماهنامه شبکه - اين روزها ممکن است با نگاهی به بازار اولترابوک‌ها کمی دچار سردرگمی شوید. در این بازار، مدل‌های ارزان‌قیمت و مختلفي را دیدیم که کارایی بسیار پایینی دارند و مدل‌هایی با کارایی بالاتر که قیمت بسیار بالایی دارند...

اين روزها ممکن است با نگاهی به بازار اولترابوک‌ها کمی دچار سردرگمی شوید. در این بازار، مدل‌های ارزان‌قیمت و مختلفي را دیدیم که کارایی بسیار پایینی دارند و مدل‌هایی با کارایی بالاتر که قیمت بسیار بالایی دارند. حتی وقتی سراغ یک مورد با قيمت متوسط می‌رویم که قیمت آن کمی پایین‌تر است و ظاهر و کارایی قابل‌قبولی دارد، ناگهان به یک مشکل کوچک، اما مهم بر‌می‌خوریم که براي نمونه مي‌توان صفحه‌کلید یا صفحه لمسی نامناسب را مثال زد.


در این میان، لنووی کهنه‌کار نیز به میدان آمده (البته لنوو ماه‌ها قبل از این‌که اینتل به‌طور جدی به اولترابوک‌ها بپردازد، با U260 وارد این حوزه شده‌بود) تا در این حوزه نیز طراحی اصیل خود را کمی دستکاری کند و محصولي براي عرضه داشته باشد. دستگاه تازه لنوو یک لپ‌تاپ با کیفیت ساخت بالا، سرعت خوب با زمان بوت کمتر از بیست ثانیه است، اما قیمت آن از 1100 دلار آغاز می‌شود، تفکیک‌پذیری نمایشگر آن پایین است و اسلات SD و نور پس‌زمینه صفحه‌کلید ندارد. آیا ظاهر چشم‌گیر، کارایی جالب‌توجه و صدای‌گوش‌نواز U300s می‌تواند عيب‌هاي موجود در این اولترابوک را جبران کند؟

بدنه و ظاهر
نخستین نکته جالب توجه درباره ظاهر U300s این است که سعی ندارد پرزرق و برق و جذاب باشد و تلاش می‌کند با در نظرداشتن سادگی، دستگاهي باوقار و اصیل باشد. گوشه‌های آن کمي گرد است و هنگام بسته‌بودن لبه‌های آن کمی بیرون مي‌زند، چنان‌که همانند یک کتاب بسته به‌نظر می‌رسد. این اولترابوک را مي‌توان به راحتي در یک دست گرفت و حمل کرد. در طراحی این دستگاه از هر عنصر اضافی پرهیز شده‌است. رویه دستگاه که ضخامت آن 15 ميلي‌متر است یک تکه آلومينيوم ذغالی مات و صاف است که لوگوی لنوو در گوشه آن جا گرفته است. با باز کردن دستگاه نیز جدا از صفحه‌کلید، یک دکمه فلزی روشن و خاموش، لوگوی کوچک IdeaPad که در گوشه پایینی حک‌شده، یک صفحه لمسی بزرگ و چند LED کوچک که به هنگام روشن بودن یا اتصال دستگاه به برق روشن می‌شوند، به چشم می‌خورد. اگر این نوع طراحی برای شما بسيار ساده به نظر مي‌رسد، U300s با بدنه نارنجی‌رنگ نیز موجود است. اما یک ضعف کوچک در بدنه دستگاه این است که تا حدی به خط و خش حساس است. جدا از این، کیفیت ساخت این دستگاه چیزی از رقبای اصلی‌اش (مک‌بوک ایر و UX31) کم ندارد. اگر مک‌بوک ایر را در این حوزه یک محصول خاص با ظاهری متفاوت بدانیم و UX31 ایسوس را نیز یک اولترابوک پرزرق‌وبرق با بدنه فلزی و ظاهری مد روز در نظر بگيريم، طراحی ظاهری U300s در دسته سوم و جدیدی قرار می‌گیرد که تاریخ مصرف ندارد و به اندازه یک ساعت استیل کلاسیک است. ظاهر U300s ساده است، اما سطحی نیست؛ با کیفیت است، اما پرزرق‌وبرق نیست. البته با نگاهی گذرا به لبه‌های کناری دستگاه متوجه يک ضعف مي‌شويد: U300s اسلات کارت حافظه ندارد. اما باقی پورت‌ها، یعنی USB 2 و 3، HDMI و خروجی و ورودی صدا در آن تعبيه شده است.

صفحه‌کلید و صفحه لمسی
شاید طرفداران لنوو از دیدن این صفحه‌کلید کمی شوکه شوند، زیرا فرم کلیدهای آن کمی با کلیدهای معروف لنوو متفاوت است. کلیدها صاف هستند و آن فرورفتگی خفیف ديگر وجود ندارد. با این اوصاف، لنوو مهارت خود را در ساخت صفحه‌کلیدهای خوب در این مدل هم به‌کار گرفته و یک صفحه‌کلید کارآمد و روان ساخته‌است. موضوعی که در طراحي برخی اولترابوک‌ها و لپ‌تاپ‌های جدید چندان در‌نظر‌گرفته نمی‌شود و لپ‌تاپ‌هاي زيادي با صفحه کليد‌هاي نامناسب مي‌توان يافت. اما کار‌کردن با صفحه‌کلید U300s راحت است، کلیدها بدون نیاز به فشار بیش از حد کار می‌کنند و اندازه کلیدها نیز مناسب است. البته، یک ضعف این صفحه‌کلید نداشتن نور پس‌زمینه است که حتی در مدل رده‌بالای 1500 دلاری نیز نمی‌توان این ویژگی را یافت.  بدون شک صفحه لمسی U300s با اندازه‌ای بزرگ و جنسیتی مناسب، یکی از بهترین صفحه لمسی‌ها در میان اولترابوک‌ها (یا شاید بهترین) است؛ کار با صفحه لمسی به‌راحتی امکان‌پذیر است. امکانات چندلمسی معمول به‌راحتی کار می‌کنند (هر چند که اسکرول‌کردن دوانگشتی را باید با کمی فشار بیشتر انجام داد) و چند حرکت جدید نیز وجود دارد، مانند حرکت چهار انگشتی که پنجره‌ها را ردیف می‌کند (در محیط Aero) یا حرکت دوانگشتی به سمت چپ یا راست برای حرکت میان تصاویر پس‌زمینه یا حرکت چهارانگشتی به چپ یا راست برای حرکت میان موارد موجود.

 

تصویر و صدا
U300s با یک نمایشگر 13,3 اینچی با تفکیک‌پذیری 768×1366 عرضه می‌شود که این مقدار از مک‌بوک ایر (900×1400) و UX321 (م 900×1600) کمتر است. هر چند که در عمل با وجود این تفکیک‌پذیری با مشکلی روبه‌رونشديم و ویدیوهای HD را به‌راحتی تماشا کردیم، اما این نکته را باید در نظر داشته باشيم که اولترابوک‌هایي با این تفکیک‌پذیری (مثلاً Aspire S3) با قیمت پایه‌اي 200‌دلار کمتر عرضه می‌شوند. زاویه دید نمایشگر قابل‌قبول است، اما عالی نیست. تصویر با تغییر زاویه دید‌کم همچنان قابل تماشا است، اما وقتی این تغییر زاویه از حدی بیشتر می‌شود، در عمل تصویری دیده نمی‌شود. براي نمونه، در زاویه  نزديک به180 درجه تصویر مطلوبی نداشتیم. علاوه بر این، لنوو قابليت Intel Wireless Display را در U300s تعبیه کرده‌است، امکانی که تا پیش از این در اولترابوک‌ها دیده نشده‌بود. هر‌چند با هزینه‌کردن صد دلار می‌توان در لپ‌تاپ‌های دیگر نیز به این امکان دست یافت. اين قابليت به کاربر اين امکان را مي‌دهد که تصویر لپ‌تاپ را به‌صورت بی‌سیم به نمایشگر یا تلویزیون خود منتقل کند و به پخش ویدیوی 1080p نیز بپردازد. این ویژگی بدون هیچ مشکلی به‌شکل روان و راحتی کار مي‌کند. بلندگوهای SRS دستگاه صدای قابل‌قبول و صافی پخش‌می‌کنند. البته، در موسیقی‌هایی که به بیس زیاد احتیاج دارند، صدای آن‌ها تاحدی زیر به‌نظر می‌رسد، اما در بيشتر ژانرها صدای قابل‌قبولی دارند، هر چند که بلندگوهای U300s از بلندگوهای Bang & Olufsen اولترابوک ایسوس، یعنی UX31 قدرت کمتری دارند.

کارایی و قدرت پردازش گرافیکی
مدل 1500 دلاری U300s یک پردازنده Core i7-2677M با فرکانس 1,7 گیگاهرتز و چهار گیگابایت رم و 256 گیگابایت SSD دارد و باید گفت که بدون شک در رده اولترابوک‌های قدرتمند دیگر مانند UX31 و مک‌بوک‌ایر قرار می‌گیرد. همان‌طور که در جدول1 مشاهده می‌کنید U300s، از نظر کارایی و قدرت پردازشی (PCMark Vantage) در جایگاهی بین مک‌بوک ایر و UX31 قرار می‌گیرد. اما از نظر قدرت گرافیکی این دستگاه در رده دیگری هم‌سطح Portege Z830 قرار گرفته و ایر و UX31 در رديف بالاتری هستند، این درحالی است که پردازنده گرافیکی همه این دستگاه‌ها Intel 3000 است. اما یکی از مواردی که باعث افزایش قیمت چنین دستگاهی شده JMicron 616 SSD  است. آيا به نظر شما این افزایش قیمت ارزش دارد یا خير؟ در آزمایش‌های انجام‌شده با برنامه ATTO سرعت خواندن به 250 مگابایت در ثانیه و سرعت نوشتن کمتر از 200 مگابایت در ثانیه بود. از نظر سرعت بوت هم ما به رقم بسیار قابل توجه هجده ثانیه رسیدیم. بنابراین، درمورد کاربرانی که به هاردهای 5400 دور به سرعت 80 و 75 مگابایت در ثانیه عادت دارند، شاید بتوان گفت که این هزینه اضافه ارزش خود را دارد. از نظر حرارت تولیدشده، می‌توان U300s را یک لپ‌تاپ خنک نامید. این وضعیت حتی هنگام پخش ویدیوی HD نیز همچنان پابرجا بود. بخشی از این موضوع به دلیل طراحي مناسب صفحه کليد است که مي‌تواند حرارت ايجاد شده را تا حد زيادي پخش کند و بخشی دیگر به دلیل فناوری Advanced Cooling اینتل است.  U300s از نظر عمر باتری نیز در رده رقبای خود قرار می‌گیرد. در آزمایش‌های انجام شده (با پخش ممتد فیلم، وای‌فای روشن و روشنایی 65 درصد) باتری پنج ساعت و هشت دقیقه دوام آورد. این رقم بالاترین رقم در میان رقبا نیست و به‌طور متوسط چهل دقیقه کمتر از سه رقیب اصلی است، اما رقمی منطقی به‌نظر می‌رسد. این اولترابوک از فناوری RapidCharge نيز استفاده می‌کند که در ThinkPad X1 نیز استفاده شده و به کاربران وعده می‌دهد که طي سی دقیقه، باتری تا پنجاه درصد شارژ شود. در نهایت، اگرچه طبق ارقام و اعداد U300s سریع‌ترین اولترابوک نیست، اما در عمل و در حین کار، سرعت کاملاً مطلوبی داشت. به شکلی که ما به‌راحتی به مرور وب با مرورگرها و زبانه‌های متعدد و همزمان پخش ویدیو و نصب و اجرای نرم‌افزار پرداختیم و هیچ افت سرعت یا خللی هم در کار ما ایجاد نشد. بنابراین، شاید برای یک کاربر، این نمرات نرم‌افزارهای سنجش کارایی در عمل معنایی نداشته‌باشد.

نرم‌افزار
لنوو از نظر نرم‌افزار سعی‌کرده تا حد امکان هیچ ابزار و نرم‌افزار اضافه‌ای روی دستگاه خود نصب نکند. به این ترتیب، جدا از گوگل کروم و نسخه آزمایشی آفیس 2010 هیچ نرم‌افزار مشهور دیگری روی U300s از پیش نصب نشده‌ و حتی هيچ نرم‌افزار امنیتی هم روی دستگاه از قبل نصب نشده‌است.از ابزارهای نصب‌شده می‌توان به Easy Note اشاره کرد که یک ابزار یادداشت‌برداری است. در این نرم‌افزار یادداشت‌ها به‌صورت یک دفترچه با کاغذهای چسبان تعبيه شده که زبانه‌های مختلف در کنار آن با رنگ‌های مختلف نمايش داده خواهند شد. با حرکت سه انگشت هم می‌توان میان یادداشت‌های مختلف حرکت کرد. ابزارهای نرم‌افزارهای همراه دستگاه ابزارهای کوچک، اما مفیدی هستند. Lenovo OneKey Recovery نیز ابزاری برای گرفتن نسخه پشتیبان از داده‌ها و بازگردانی آن است. اگرچه ابزارها و سرویس‌های رایگان دیگري (و گاهي کاربرپسندتر) هم وجود دارند، اما این ابزار هم می‌تواند به‌خوبی کار خود را انجام دهد. همچنین امکان فعال‌کردن سرویس LoJack نيز وجود دارد تا اگر دستگاه به سرقت رفت یا گم شد آن را ردیابی کرده و داده‌های روی آن را پاک کنید.

جدول 1- کارایی U300s در مقایسه با سایر رقبا

 

در برابر رقبا
لنوو در دو مدل عرضه می‌شود: مدل نخست 1095 دلار است که پردازنده 1,6 گیگاهرتزی Core i5-2457M، پردازنده گرافیکی Intel 300، چهار گیگابایت رم و 128 گیگابایت SSD دارد. مدل دوم همان پردازنده گرافیکی و همان میزان رم را دارد، اما با یک پردازنده 1,8 گیگاهرتزی Core i7-2677M، 256 گیگابایت SSD و قیمت 1495 دلار عرضه مي‌شود.  البته مدل U400 هم وجود دارد که دوبرابر رم و پردازندهCore i5-2467M یا Core i7-2667M دارد و عمر باتری آن هفت ساعت است و تا يک ترابایت ذخیره‌سازی و امکان استفاده از درایو DVD را نیز برای کاربر فراهم می‌کند. U300s از نظر کارایی، رقابت تنگاتنگی با رقبای اصلی خود دارد، اما لنوو برای تثبیت جایگاه این دستگاه باید امکانات بیشتری همراه آن ارائه دهد یا این‌که قیمت آن را پایین آورد. زیرا رقبا با قیمت‌های برابر یا پایین‌تر امکانات بیشتری از جمله نور پس‌زمینه صفحه‌کلید یا نمایشگر با تفکیک‌پذیری بالا عرضه می‌کنند. در مقابل، U300s بهترین و راحت‌ترین صفحه‌کلید و صفحه لمسی را دارد که کار ممتد با آن دست را خسته نمی‌کند. علاوه بر این، U300s جدا از نداشتن اسلات SD و جک اترنت، مجموعه کاملی از پورت‌ها را دارد که در بين مدل‌هاي رقباي ديگر دیده نمی‌شود و تنها رقیبی که این مجموعه کامل از پورت‌ها را دارد، Portege Z830 است.

 

جمع‌بندي
U300s ظاهری خاص و اصیل را در کنار صفحه‌کلید، صفحه لمسی راحت و خوب قرار داده و کیفیت ساخت آن نیز قابل توجه است. اما نمایشگر آن تفکیک‌پذیری پایینی دارد، نور پس‌زمینه صفحه‌کلید ندارد و اسلات SD نیز در آن به‌چشم نمی‌خورد؛ مواردی که رقباي ديگر در مدل‌هاي خود رعايت کرده‌اند. با توجه به تمام اين موارد گفته شده، شاید این اولترابوک با قیمت 1095 دلار بهترین انتخاب براي تمام کاربران نباشد، اما یکی از انتخاب‌های قابل توجه است. زیرا لنوو سعی کرده یک تجربه بدون دردسر و روان و راحت را در اختیار کاربر قرار دهد. بنابراین، کاربرانی که به‌دنبال یک ظاهر کاملاً خاص و تجربه راحت کار با یک اولترابوک می‌گردند، به‌احتمال حاضر خواهند شد این هزينه اضافي را پرداخت کنند.

کابل‌های نوری اینتل برای رایانه‌های شخصی

Posted: 13 Mar 2012 07:44 PM PDT

اینتل اعلام کرده است رایانه‌های مکینتاشی که دارای پورت تندر هستند خواهند توانست کابل‌های مسی را با کابل‌های نوری جدید تعویض کنند بی‌آنکه نیازی به تغییر دیگر قطعات رایانه خود داشته باشند.

کابل‌های نوری اینتل برای رایانه‌های شخصی


شرکت اینتل كه یک سال قبل فناوری پورت‌های معروف به تندر (thunderbolt) را معرفی کرده بود، حالا از تولید کابل‌های نوری سازگار با این پورت‌ها خبر داده است.

به گزارش ایتنا به نقل از همکاران‌سیستم، اینتل اعلام کرده است این کابل‌ها از اواخر سال جاری برای رایانه‌های مکینتاش در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.

به گزارش وب سایت Computerworld پورت‌های معروف به تندر سرعت تبادل داده‌ها بین رایانه و دستگاه‌های جانبی را به طرز قابل ملاحظه‌ای افزایش داده و حتی کار تبادل داده‌ها در فواصل دورتر را نیز ممکن می‌سازند.

پورت‌های تندر در اصل با همکاری دو شرکت اینتل و اپل ساخته شده است که از آن به عنوان فناوری جایگزین برای USB 3.0 یاد می‌شود. سرعت تبادل داده‌ها از طریق پورت‌ها به ۱۰ گیگابایت می‌رسد. مثلاً از طریق این پورت‌ها می‌توان یک فیلم طولانی و دارای کیفیت HD را از یک هارد اکسترنال در کمتر از ۱۰ ثانیه به یک لپ‌تاپ منتقل کرد.

پورت‌های تندر موجود در بازار با کابل‌های مسی کار می‌کنند و به همین خاطر دارای محدودیت‌ها و نواقصی هستند.
اما کابل‌های نوری در آینده‌ای نزدیک خواهند توانست محدودیت‌هایی مثل فاصله دور بین دو دستگاه و سرعت کند تبادل داده‌ها را حل کند.

بنا بر گزارش اینتل کابل‌های مسی برای انتقال داده‌ها در فاصله حداکثر ۶ متری مناسب هستند، ولی از طریق کابل‌های نوری می‌توان کار تبادل داده‌ها در فواصل ده‌ها متری را به آسانی انجام داد. البته این استفاده از این کابل‌ها ممکن است مشکلاتی از قبیل مصرف بالای برق را به همراه داشته باشد.

این پورت‌ها تاکنون فقط در رایانه‌های مکینتاش اپل به کار رفته است. البته شرکت لنوو نیز تصمیم گرفته است از این پورت‌ها در لپ‌تاپ‌های تحت ویندوز خود در سال جاری استفاده کند.
اینتل اعلام کرده است رایانه‌های مکینتاشی که دارای پورت تندر هستند خواهند توانست کابل‌های مسی را با کابل‌های نوری جدید تعویض کنند بی‌آنکه نیازی به تغییر دیگر قطعات رایانه خود داشته باشند.

اینتل تلاش می‌کند از تعداد زیاد پورت‌های رایانه بکاهد و فعالیت‌هایی مثل تبادل داده و شبکه‌بندی را از طریق یک پورت انجام دهد.
 

تبلت جدید نوکیا، تحت ویندوز 8

Posted: 13 Mar 2012 07:43 PM PDT

نوکیا به چشم‌اندازی فراتر از گوشی‌های هوشمند می‌اندیشد و قصد دارد با ارائه یک رایانه لوحی تحت‌ویندوز 8 به رقابت با دیگر عرضه‌کنندگان رایانه‌های لوحی برخیزد.

تبلت جدید نوکیا، تحت ویندوز 8


شرکت نوکیا قصد دارد یک رایانه لوحی ۱۰ اینچی را وارد بازار کند که با سیستم عامل ویندوز 8 کار می‌کند.


به گزارش ایتنا به نقل از همکاران‌سیستم، گزارشات منابع ناشناس حاکی از این است که نوکیا این رایانه لوحی را در سه ماهه چهارم سال جاری وارد بازار خواهد کرد.

به گزارش وب سایت eweek خبرهای منتشرشده در این‌باره حکایت از آن دارد که نوکیا کار تولید این رایانه لوحی را در قالب یک قرارداد برون‌سپاری به شرکت کمپل الکترونیک واگذار کرده است و قصد دارد در اولین مرحله عرضه آن حدود ۲۰۰ هزار دستگاه از آن را روانه بازار کند.

این رایانه لوحی دارای یک صفحه نمایش ۱۰ اینچی و ریزتراشه‌های دو هسته‌ای Qualcomm خواهد بود.
منابع ناشناسی که به انتشار این خبر پرداخته‌اند، جزئیات بیشتری در مورد مشخصات این رایانه لوحی فاش نکرده‌اند.

شرکت نوکیا که در زمینه ساخت گوشی‌های هوشمند تحت سیستم‌عامل ویندوز فون همکاری تنگاتنگی با مایکروسافت دارد، تاکنون چندین گوشی از این نوع را وارد بازار کرده است.
اما حالا به نظر می‌رسد این شرکت به چشم‌اندازی فراتر از گوشی‌های هوشمند می‌اندیشد و قصد دارد با ارائه یک رایانه لوحی تحت‌ویندوز 8 به رقابت با دیگر عرضه‌کنندگان رایانه‌های لوحی برخیزد.

ظاهراً نوکیا که تاکنون چندین گوشی تحت ویندوز فون را روانه بازار کرده است، به دنبال کسب تجارب تازه‌ای از دیگر فناوری‌های همراه است.

شرکت مایکروسافت نیز در صدد است در چند ماه آینده نسخه نهایی سیستم عامل ویندوز 8 خود را روانه بازار کند. مایکروسافت این سیستم عامل را طوری طراحی کرده است که سازگاری زیادی با فناوری‌های صفحه لمسی دارد.
  

نتایج استفاده از مشاور در پیش برد اهداف بزرگ

Posted: 13 Mar 2012 07:39 PM PDT

واقعیت اینه که در کشور ما هنوز جایگاه مشاورین و خبرگان در هر رشته ایی جدی گرفته نشده به نظر من دنیا بر اساس اندیشه آدمهای کارآمد رشد می کنه و ما باید در کشور خودمون این قضیه رو جا بندازیم مثلا دیشب دوستم منوچهر که شرکتی فعال درزمینه ی تولید مواد غذایی داره برایم تعریف می کرد :

که به دلیل نوسانات بازار ومشکلات حاصل از حذف یارانه ها گرفتار مشکلات فراوان در حوزه ی تولیدٰ و فروش و توزیع و صادرات کالاهایم شدم که با راهنمایی یکی از دوستانم که قبلا از خدمات مشاوره بهره مند شده بود با "استاد علیرضا زارع جوان" آشنا شدم و جلساتی با ایشان داشتم متوجه گردیدم که اگر اصول اولیه کار را رعایت می نمودم مشکلات بازار آنچنان اثری بر مسیر کاری ام نمی گذاشت .

با نظارت صمیمانه و دلسوزانه این استاد مشاور توانستم در طی چند ماه تا حد بسیار زیادی از با مشکلاتم کم کنم و منحنی رشدی رو به بالا داشته باشم و اکنون با دارا بودن ترازی مثبت از عملکرد مالی و صادرات به کشور های همسایه ، توانسته ام از فشار روحی خوییش بکاهم واین موفقیت را تا حد بسیار زیادی مدیون زحمات و مشاوره های آقای مهندس زارع میدانم .


امیدوارم ما در تمام زمینه ها از توانایی فکری اساتید و خبرگان به عنوان مشاور در رشته های گوناگون بهره  ببریم

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

دیدگاه مسعود اسپنتمان درباره فلسفه ارد بزرگ (شادی)

شادی کجاست ؟ جای که همه ارزشمند هستند . ارد بزرگ در ژرفای هر آدمی چون غنچه ای، ناگهان میشکفد و تن و روان آدمی را مالامال از شادی میکند. بیگمان، ارزشمند انگاری و شادی از ویژگیهای غریزه زندگی (اروس) میباشد که با هرگونه انزوا خواهی صوفیانه زاهدانه و یا هندی که زاده ی غریزه ی مرگند در رویارویی شدید است. میل به تخریب یا میل به گوشه گیری (که نخستین خشمی است رو به بیرون و دومی گرایش خشم به درون) هرکدام نشانه های از آز و نیاز را در خود میپرورند و به همین شوند با شادی که زاده ی عشق به زندگی است بیگانه اند. شاید به همین شوند است که اشو زرتشت، نیکی را همتای زندگی، شادی و هستیوری، در پیکره ی هاژه سرشار از آدمی میداند و بدی را با نازندگی، مرگ و شیون و مویه همذات میپندارد. شادی ناب آن زمان روی میدهد که هر انسان، دیگران را چون خود، یاوری برای پیروزی نیکی بر بدی میداند (ریشه ی اندیشه ی ایرانی) و این یاوری برای به کردار رسیدن راهی جز ارزشمندن دانستن همه ی اندامواره های انسانی آن برای خود نمیشناسد. ازین روست که سعدی بنی آدم را اعضای یک پیکره میداند. این گفته ارد بزرگ بی شک آرمانشهر همه آگا

17 Great Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani For Philosophy Aficionados

Our ideal should not ruin the lives of others, a valuable ideal leads to the well-being of all. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani The one who simplifies his goal is less confused. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani He who goes astray has lost his ideal. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani To achieve the ideal, we must use all our strength, every time we reach a closed door, we must not blame ourselves. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Arise! ... New ways, wish to reach our steps. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Having a plan is a trait of efficient people. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Instead of blaming ourselves and running away from our ideal, let us set foot on the path, which is the only cure for the pains of life. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani You can easily understand the future of young people from their dreams. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani The prerequisite for achieving c

لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ

لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ حمله دوباره ارتش سوریه به یک جنگنده ترکیه راه‌اندازی کتابخانه مجازی موبایلی نرم افزار ویرایش و ساخت پی دی اف – Lightning PDF Professional 7.0.1 تصاویر یک چاپگر که غذای سنتی تحویل می دهد حمله دوباره ارتش سوریه به یک جنگنده ترکیه Posted: 26 Jun 2012 06:03 AM PDT اعلام حمله ارتش سوریه به دومین هواپیمای نظامی ترکیه ، در آستانه برگزاری نشست امروز سه شنبه اعضای ناتو در بروکسل انجام می شود. آنکارا اعلام کرد ارتش سوریه دوباره یک فروند هواپیمای نظامی ترکیه را مورد هدف قرار داده است. به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز عربی، پدافند ارتش سوریه، برای دومین مرتبه به سمت یک فروند هواپیمای نظامی ترکیه که در حال جستجوی لاشه هواپیمای سرنگون شده این کشور در دریای مدیترانه بود شلیک کرد اما این هواپیما سرنگون نشده است. روز جمعه گذشته یک فروند هواپیمای نظامی ترکیه در دریای مدیترانه، با شلیک پدافند ارتش سوریه، سرنگون شد. پس از آن تعدادی هواپیما، بالگرد و شناور ترکیه برای جستجوی لاشه