رد شدن به محتوای اصلی

لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ

لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ


تبلیغ جالب نسل سوم تلفن همراه به مناسبت روز مادر

Posted: 11 May 2012 01:31 AM PDT

رایتل به مناسبت میلاد فرخنده حضرت فاطمه و روز مادر به مدت یک روز برای ارائه سیم‌کارت‌هایی با 60 دقیقه تلفن تصویری رایگان، 920 مگابایت حجم دانلود و 120 پیامک رایگان پیش ثبت نام می‌کند.

به گزارش سرویس علمی فناوری جام نیوز (10 may)، روابط عمومی رایتل اعلام کرد: در روز 23 اردیبهشت ماه به مناسبت ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) پیش ثبت‌نام سیم‌‌کارت‌های دائمی به مدت یک روز با خدمات ویژه در شهرهای تهران و کرج صورت می‌‌پذیرد.

 

مشترکانی که در این روز به پیش ثبت نام اقدام کنند، علاوه بر امکان انتخاب شماره دلخواه خود و دریافت بسته هدیه ویژه جشنواره اولین‌ها که شامل استفاده رایگان از اینترنت پرسرعت رایتل تا سقف 920 مگابایت حجم دانلود و 120 پیامک رایگان است، از 60 دقیقه مکالمه تصویری رایگان نیز به عنوان هدیه ویژه ثبت نام در این روز برخوردار خواهند شد.

 

یادآور می‌شود مهلت استفاده از هدیه ویژه، از زمان تحویل سیم کارت محاسبه خواهد بود.

به نوشته ایسنا، رایتل ارائه‌دهنده نسل سوم تلفن همراه در ایران است که خدمات ویژه‌ای همچون ارتباط تصویری و اینترنت پرسرعت موبایل را به مشترکین خود عرضه می‌کند.

 

مسدودكننده موبايل‌ها چگونه عمل مي‌كنند؟

Posted: 11 May 2012 01:31 AM PDT

امروزه تلفن های همراه همه جا رواج دارد. امکاناتی که تلفن های همراه در اختیار مشترکان خود قرار می دهد از امکان تماس در هر مکان تا دسترسی به اینترنت، موجب همگانی شدن این فناوری شده است. طبق گزارش مجمع جهانی اقتصاد، ایران از نظر شاخص اشتراک تلفن همراه در میان ۱۳۹ کشور جهان در رده ۹۵ پنجم قرار دارد. طبق همین گزارش، ضریب اشتراک تلفن همراه در کشور ما ۷۰.۸ است یعنی به ازای هر ۱۰۰ نفر، ۷۰.۸ اشتراک وجود دارد.
توانایی برقراری تماس با هر فرد در هر زمان فوق العاده است. متاسفانه رستوران ها، سینماها، مراکز خرید و مکان های مذهبی از همگانی شدن این فناوری رنج می برند؛ چرا که بسیاری از دارندگان تلفن همراه نمی دانند چه زمانی باید به گفت وگوی خود پایان دهند. شاید بسیاری از ما هنگامی که با چنین افرادی روبه رو می شویم فقط زیر لب غرولندی می کنیم و رد می شویم، اما هستند افرادی که سعی در حل این مشکل دارند.
تلفن همراه بر پایه امواج رادیویی دوسویه ساخته شده است و مانند هر موج رادیویی، سیگنال آن قطع یا مسدود می شود. در این نوشتار به بررسی دستگاه های مسدودکننده تلفن همراه (cell phone jammer) می پردازیم.

● برای مسدودکردن تلفن همراه چه باید کرد؟
ایجاد اختلال در امواج تلفن همراه مانند دیگر ارتباط های رادیویی است. یک تلفن همراه با برقراری ارتباط با شبکه خدمات خود از طریق آنتن ها و ایستگاه مرکزی کار می کند.
آنتن های تلفن همراه، یک شهر را به مناطق کوچک همانند سلول ها تقسیم می کند. برای مثال اگر یک کاربر تلفن همراه از یک نقطه شهر به نقطه ای دیگر برود، ممکن است سیگنالش از آنتنی به آنتن دیگر تحویل داده شود.
یک دستگاه مسدودکننده تلفن همراه، امواجی با همان فرکانس امواج تلفن همراه ارسال می کند تا ارتباط بین تلفن همراه و آنتن ایستگاه مرکزی قطع شود.
● دستگاه مسدودکننده تلفن همراه چگونه کار می کند؟
دستگاه مسدودکننده تلفن همراه با ارسال سیگنالی با همان فرکانس تلفن همراه و انرژی زیاد می تواند بر تلفن همراه غلبه پیدا کند.
در واقع این سیگنال ارسالی با دو سیگنال تلفن همراه برخورد می کند و آنها را از کار می اندازد. تلفن همراه به گونه ای طراحی شده است که اگر تداخلی در سیگنالشان در سطح پایین ایجاد شود، بتواند انرژی سیگنال خود را افزایش دهد، از این رو مسدودکننده باید با تشخیص این تغییر، میزان انرژی سیگنال خود را مطابق با سیگنال تلفن همراه افزایش دهد.
تلفن همراه، دستگاهی کاملا دوسویه (full duplex devices) است، به این معنا که از دو فرکانس جداگانه استفاده می کند، به طور همزمان یکی برای صحبت کردن و دیگری برای شنیدن.
برخی از مسدود کنندگان تلفن همراه فقط یکی از این دو فرکانس را که توسط تلفن همراه استفاده می شود مسدود می کند که نتیجه آن قطع شدن هر دوی آنهاست. در واقع تلفن همراه فریب می خورد و فکر می کند سرویسی وجود ندارد، زیرا فقط می تواند یک فرکانس را دریافت کند.
دستگاه هایی که پیچیدگی کمتری دارد تنها بخشی از فرکانس ها را مسدود می کند. در حالی که مسدودکننده هایی در سطح بالاتر برای قطع تلفن های دو وجهی (dual mode) یا سه وجهی (tri mode) که به طور خودکار بین انواع مختلف شبکه ها سوئیچ می کند تا سیگنال بازی را پیدا کند، به یکباره چند نوع از شبکه های تلفن همراه را مسدود می کند.
برخی دستگاه های پیشرفته تمام فرکانس ها را به طور همزمان مسدود می کند و دیگر دستگاه ها را می توان برای مسدود کردن فرکانس مشخصی تنظیم کرد. برای مسدود کردن تلفن همراه، شما به دستگاهی نیاز دارید که فرکانس صحیح را منتشر کند. اگرچه سیستم های سلولی متفاوت سیگنال های گوناگونی را تولید می کند، اما با توجه به این که تمام شبکه های تلفن همراه از سیگنال های رادیویی استفاده می کند، می توان آنها را قطع کرد. دامنه واقعی مسدودکننده به انرژی و محیط اطراف وابسته است که می تواند شامل دیوار یا موانعی دیگر که در یک ساختمان وجود دارد، باشد.

این موانع می تواند موجب مسدود شدن سیگنال های مسدودکننده شود. دستگاه های مسدودکننده با انرژی پایین می تواند تماس هایی در محدوده ۹ متری را مختل کنند، اما مسدودکننده های پرقدرت توانایی انجام این کار تا محدوده یک زمین فوتبال را دارد.

● اجزای تشکیل دهنده یک مسدودکننده
یک مسدودکننده بسیار ساده فقط یک کلید روشن و خاموش و چراغی که نشان می دهد آن روشن است، دارد. دستگاه های مسدودکننده پیچیده تر سوئیچ هایی دارد که مسدودکننده را در فرکانس های مختلف فعال می کند. اجزای یک مسدودکننده عبارت است از:

آنتن: دستگاه مسدودکننده برای ارسال سیگنال دارای آنتن است. در دستگاه های قدرتمندتر آنتن های اضافی وجود دارد که محدوده بیشتری را پشتیبانی می کند و ممکن است برای فرکانس های منحصربه فرد تنظیم شده باشند.

مدارات: اصلی ترین اجزای الکتریکی یک مسدودکننده شامل:
کنترل کننده ولتاژ نوسانگر (Voltage controlled oscillator): سیگنال های رادیویی را تولید می کند که با سیگنال های تلفن های همراه تداخل پیدا می کند.
تنظیم کننده مدار (Tuning circuit): فرکانس را کنترل می کند و در آن مسدودکننده سیگنال خود را با ارسال ولتاژ ویژه ای به نوسانگر منتشر می سازد.
تولیدکننده پارازیت (Noise generator): خروجی الکترونیک تصادفی را در یک محدوده فرکانسی مشخص تولید می کند تا سیگنال های تلفن همراه را مسدود سازد.(قسمتی از تنظیم کننده مدار است)
تقویت کننده amplification) RF) یا مرحله تقویت: فرکانس خروجی را به اندازه کافی قوس می دهد تا به سطح مناسب برای مسدود کردن سیگنال ها برسد.
منبع تغذیه: دستگاه های مسدودکننده کوچک با باتری کار می کند. برخی آنها مانند تلفن همراه از باتری تلفن همراه نیز استفاده می کند. دستگاه های قدرتمندتر به برق شهری با ولتاژهای استاندارد نیاز دارد یا می تواند از برق درون خودروهای الکتریکی استفاده کند.

● کاربردهای مسدودکننده تلفن همراه
دستگاه های مسدودکننده تلفن های همراه در اصل برای اجرای قانون و اهداف نظامی جهت قطع ارتباط میان جنایتکاران و تروریست ها ایجاد شده است.
در بمب هایی که مارس ۲۰۰۴ در قطار شهری در اسپانیا ، اکتبر ۲۰۰۲ در بالی و آگوست ۲۰۰۳ در جاکارتا منفجر شد همگی از تلفن همراه به عنوان ضامن انفجاری استفاده شده بود. طی یک گروگانگیری، پلیس می تواند زمان و مکانی را که گروگانگیر می تواند در آن محیط تماس تلفنی برقرار کند، به کنترل خود درآورد.
همچنین مسدودکننده های تلفن همراه در مکان هایی که ارسال امواج رادیویی خطرناک است، مورد استفاده قرار گیرد؛ مکان هایی مانند ذخیره سازی مواد شیمیایی که فضای اطراف آن قابلیت انفجار دارد. شرکت های بزرگ هم به منظور مقابله با جاسوسی و ارسال تصاویر از طریق تلفن های همراه از مسدودکننده ها استفاده می کنند.
البته شایعاتی درباره این که هتل های زنجیره ای نیز از این فناوری استفاده می کنند تا مشتریان خود را مجبور به استفاده از تلفن های هتل کنند، وجود دارد. البته در کشور ما این دستگاه ها بیشتر در اماکن عمومی مورد استفاده قرار می گیرد. به هر حال اگر شما وارد فضایی شدید که سیگنال های آن توسط یک مسدودکننده غیرفعال بود و نیاز به برقراری یک تماس تلفنی فوری دارید، فقط کافی است موقعیت خود را کمی تغییر دهید تا از محدوده مسدودکننده خارج شوید.
منبع: www.aftabir.com

دوربین‌های امنیتی با قابلیت خواندن پیامک‌ و تشخیص صدا!

Posted: 11 May 2012 01:30 AM PDT

نگرانی‌ها از ورود فناوری به حوزه حریم خصوصی

دوربینهای مدار بسته بنا به موارد استفاده آنها در بیشتر جاها از جمله خیابانها، ایستگاههای حمل‌ونقل عمومی، بازارها، بیمارستانها و ساختمانهای دولتی رایج هستند.

 امروزه دوربینهای امنیتی به قدری قدرتمند شده‌اند که قادر به زوم کردن بر گوشی تلفن همراه و خوانش متن نوشته شده بر روی آن هستند.

در حالیکه این دوربین‌های پیشرفته قادر به نزدیک شدن تا این فاصله به دنیای شخصی افراد شده‌اند، نگرانی‌ها در مورد نفوذ به حریم شخصی نیز افزایش یافته‌اند.

 

این نگرانی‌ها در حالی شکل گرفته‌اند که در آینده‌ای نزدیک دوربین‌هایی عرضه خواهد شد که قادر به تشخیص صداهای بلند و تشخیص وجود مواد مخدر نزد افراد هستند.

 

در طول جام جهانی راگبی سال گذشته در نیوزلند، دوربین‌های مداربسته به تمرکز بر جمعیت هزاران نفره تماشاچیان برای خوانش پیامکهای آنها پرداختند.

به عنوان بخشی از نظارت پلیس در جریان این مسابقات، اوپراتورهای این دوربین‌ها به ارزیابی تماشاگران برای بسته‌های مشکوک یا رفتارهای خشن پرداختند.

آنها سپس بر روی گوشی تلفن یکی از آنها زوم کرده و توانستند متن پیامک وی را که در مورد کیفیت بد بازی بود، بخوانند.


کارشناسان در مورد افزایش نگرانی‌ها از نفوذ این دوربین‌ها به حریم شخصی افراد هشدار داده‌اند.

این در حالیست که برخی دیگر این قابلیت را برای جلوگیری از جرم و جنایات از جمله شورشها، مفید خوانده‌اند.

 

به نوشته ایسنا، همچنین در این کنفرانس در مورد امکان پیشرفت فناوری‌های دوربین در آینده نزدیک برای تشخیص صداهای بلند یا دستگاه‌های حساس به بو برای تشخیص مواد مخدر بحث شد.

دوربینهای مدار بسته بنا به موارد استفاده آنها در بیشتر جاها از جمله خیابانها، ایستگاههای حمل‌ونقل عمومی، بازارها، بیمارستانها و ساختمانهای دولتی رایج هستند.
 

كارگاه بين‌المللي «ديپلماسي علم و فناوري براي كشورهاي در حال توسعه» برگزار مي‌شود

Posted: 11 May 2012 01:29 AM PDT

كارگاه بين‌المللي «ديپلماسي علم و فناوري براي كشورهاي در حال توسعه» 24 تا 26 ارديبهشت ماه جاري از سوي مركز همكاري‌هاي فناوري و نوآوري رياست‌جمهوري در تهران برگزار مي‌شود.

ديپلماسي علم و فناوري، مفاهيم، ابعاد و تجارت جهاني؛ ديپلماسي علم و فناوري و سياست خارجي؛ ديپلماسي علم و فناوري و همكاري بين‌المللي؛ ديپلماسي علم و فناوري و توسعه بومي علم و فناوري؛ ديپلماسي علم و فناوري و انتقال فناوري؛ ديپلماسي علم و فناوري و تجاري‌سازي محصولات فناورانه از جمله محورهاي اين كارگاه است.

بنا بر اعلام مركز همكاري‌هاي فناوري و نوآوري رياست‌جمهوري، كارگاه بين‌المللي ديپلماسي علم و فناوري براي كشورهاي در حال توسعه، ساعت 8:30 روز يكشنبه 24 ارديبهشت، با سخنراني دكتر صالحي، وزير امور خارجه، در سازمان ايراني مجامع بين‌المللي وزارت امور خارجه آغاز مي‌شود.

حجم خريد كالاهاي ICT در ايران

Posted: 11 May 2012 01:28 AM PDT

جنبه‌های مالی بازار لوازم الکتریکی و الکترونیکی ایران، کمتر مورد بررسی قرار گرفته است. گروه Fast Market Research، که مدعی است در ارزیابی بازارها و انتشار اطلاعات پیشروست، در این زمینه نتیجه تحقیقی را منتشر کرده است.
این گروه در حوزه‌های گوناگون اقتصادی، تحلیل و ارزیابی می‌کند و نتایج تحقیقات خود را به فعالین بازار می‌فروشد.
در بین تحقیقات این مجموعه درباره بازار ایران، به تازگی دو تحقیق در حوزه زیرساخت‌ها و بازار تجهیزات الکترونیکی منتشر شده است.
هم‌اکنون گزارش مربوط به بازار تجهیزات الکترونیکی که مربوط به سه‌ ماهه دوم سال 2012 است، با نام «Iran Consumer Electronics Report Q2 2012» منتشر شده و متن کامل آن با هزینه 530 دلار در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد و آنچه در ادامه می‌آید، چکیده رایگان و عمومی آن است.
متن کامل تحقیق، افزون بر آنچه در اینجا می‌آید، حاوی ارزیابی نقاط ضعف، قوت، فرصت‌ها و چالش‌ها، بخش‌های گوناگون بازار و شرکت‌های اصلی ایرانی حاضر در بازار نیز هست.

** اندازه بازار
بنا بر ارزیابی‌ها، ارزش بازار تجهیزات رایانه‌ای، تلفن همراه و محصولات صوتی و تصویری و بازی ایران در سال 2012، تقریبا 9.6 میلیارد دلار است و تا سال 2016 به 12.7 میلیارد دلار افزایش خواهد یافت که ناشی از رشد استفاده از تلویزیون‌های LCD، کامپیوترهای نوت‌بوک و خرده‌فروشی سایر محصولات اصلی خواهد بود.
نکته مهم این که بازار زیرزمینی به ویژه در حوزه تلفن‌های همراه، بازار ایران را با چالش روبه‌رو کرده است.
تحریم‌های بین‌المللی به رهبری ایالات متحده در آغاز سال 2012، تأثیراتی بر بازار ایران داشته است، به گونه‌ای که شرکت‌هایی چون Huawei چین و نوکیا‌ ـ زیمنس، تصمیم به محدودیت فعالیت در ایران گرفتند.
از سوی دیگر، تغییر سیستم پخش تلویزیونی به پخش دیجیتال در ایران، فرصت‌های جدیدی را فراهم کرده و افزون بر این، رشد استفاده از تجهیزات الکترونیکی در ایران، برگرفته از تغییرات اجتماعی نیز هست.

** تجهیزات رایانه‌ای
سخت‌افزارهای رایانه‌ای، 46 درصد هزینه‌های مصارف الکترونیکی در ایران را از آن خود می‌کند؛ بنابراین، پیش‌بینی می‌شود در سال 2012، فروش رایانه (با احتساب نوت‌بوک و تجهیزات جانبی) به 4.3 میلیارد دلار برسد و در فاصله 2012 تا 2016، با نرخ 6 درصد افزایش یابد؛ نوت‌بوک‌ها و نِت‌بوک‌ها، دو سوم فروش را به خود اختصاص خواهند داد.

** تجهیزات صوتی‌ ـ تصویری
به گزارش تابناك در سال 2011، تجهیزات صوتی ـ تصویری 30 درصد این بازار را از آن خود کرده است. در سال 2012، فروش تجهیزات صوتی ـ تصویری به 2.8 میلیارد دلار می‌رسد و در فاصله 2012 تا 2016، با نرخ 8 درصد افزایش یافته و به 3.5 میلیارد دلار می‌رسد. رشد بازار تا اندازه بسیاری به پخش دیجیتال تلویزیونی وابسته است.

** تلفن همراه
تلفن‌های همراه، 24 درصد بازار تجهیزات الکترونیکی را از آن خود کرده است و میزان فروش تا سال 2016، به 2.7 میلیارد دلار در سال خواهد رسید و ضریب نفوذ تلفن همراه تا آن سال به 127 درصد خواهد رسید.
گویا، تحریم‌ها رشد بازار تلفن‌های نسل سوم در ایران را از سرعت بیندازد، ولی سود فراوانی نصیب شرکت تأمین تله‌کام خواهد شد.

اعلام مرگ بزرگترين ماهواره اكتشافي زمين

Posted: 11 May 2012 01:27 AM PDT

محققان آژانس فضايي اروپا (ESA)‌ پس از گذشت يك ماه از خاموشي ماهواره اكتشافي انويسات، مرگ كامل اين ماهواره را اعلام كردند.

به گزارش سرويس فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ماهواره انويسات (Envisat) به عنوان بزرگترين ماهواره اكتشافي زمين با كاربردهاي غيرنظامي با هزينه‌اي بالغ بر 2.9 ميليارد دلار ساخته شد.

اين ماهواره براي يك مأموريت پنج ساله طراحي شده بود؛ اما توانست طي 10 سال گذشته تصاوير بي‌نظيري از فراز زمين تهيه و مخابره كند.

مشكلات انويسات از هشتم آوريل (بيستم فروردين) آغاز و ارتباط ماهواره با ايستگاه‌هاي زميني قطع شد و تلاش كارشناسان براي برقراري ارتباط مجدد و دريافت سيگنال ناكام ماند.

مقامات آژانس فضايي اروپا (ESA)‌ پس از گذشت يك ماه از خاموشي ماهواره انويسات با انتشار بيانيه‌اي اعلام كردند، با وجود تلاش كارشناسان و ارسال دستورات از ايستگاه هاي زميني براي راه‌اندازي مجدد، تمامي تلاش‌ها بي‌نتيجه بوده و هيچ سيگنالي از ماهواره دريافت نشده است.

اگرچه اميد بسيار كمي به بازگشت ماهواره انويسات وجود دارد، اما محققان طي دو ماه آينده تلاش‌هاي خود را براي برقراري ارتباط مجدد با ماهواره صورت خواهند داد.

ماهواره اكتشافي انويسات با 14 متر طول و 4.8 متر عرض يكي از دستاوردهاي علمي برجسته محققان ESA‌ محسوب مي‌شد و اكنون در برابر خطر تبديل شدن به زباله فضايي با وزن هشت هزار كيلوگرم قرار دارد.

افزایش خطر دیابت با یک شیوه غلط در تغذیه

Posted: 11 May 2012 01:27 AM PDT

دانشمندان معتقدند سریع غذا خوردن، نه تنها باعث سوء هاضمه، بلکه منجر به دیابت نیز می‌شود.

به گزارش سرویس علمی فناوری جام نیوز (10 may)، محققان می گویند افرادی که به سرعت غذا می‌خورند، دو  و نیم برابر بیشتر در معرض خطر دیابت می‌باشند.
دلیل این مطلب، می‌تواند این باشد که سریع غذا خوردن، باعث افزایش وزن می‌شود که همین امر از عوامل مهم ابتلا به بیماری دیابت است.


در این تحقیق، محققان 702 نفر را مورد تحقیق قرار دادند که شامل 234 فرد مبتلا به دیابت نوع 2 می‌شد. تمام این افراد، پرسشنامه‌ای درباره رژیم غذائی خود، سبک زندگی، تمرین ورزشی و مصرف سیگار پر کردند.
 

نتایج تحقیق نشان داد افرادی که سریع غذا میل می‌کردند، خطر ابتلای آنها به دیابت نوع 2، دو برابر و نیم بیشتر بود.
محققان ادعا می‌کنند این روند و خطر ابتلا، حتی با در نظر گرفتن عواملی همچون سابقه خانوادگی این بیماری، سیگار کشیدن، چاقی و غیره وجود دارد.
 

محققان معتقدند اپیدمی دیابت نوع 2، روز به روز در سرتاسر جهان در حال گسترش می‌باشد و بر اثر تعامل عوامل محیطی و ژنتیکی به وجود می‌آید.
به گفته این پژوهشگران، تشخیص عوامل خطرزا، برای کاهش این بیماری، بسیار مهم می‌باشد.


به گزارش میل آنلاین، هر چند محققان علت اینکه چرا سریع خوردن باعث دیابت نوع 2 می‌شود را، بیان نکرده اند، ولی چاقی همواره به عنوان یکی از دلائل اصلی این بیماری بوده است.
مطالعات قبلی نشان می داد افرادی که سریع غذا می‌خورند، بیشتر از دیگران غذا می‌خورند و احتمال ابتلاء به چاقی مفرط در آنان بیشتر می‌باشد.
 

متخصصان معتقدند از آنجایی که در هنگام غذا خوردن سریع، سیستم گوارشی، فرصت چندانی ندارد که به مغز علائمی مبنی بر پر شدن معده ارسال کند، همین امر باعث چاقی می‌شود.
بیش از 3 میلیون انگلیسی، در حال حاضر دچار دیابت می‌باشند و در پنج سال آینده این بیماری به میزان 50 درصد افزایش خواهد یافت.
 

 

رايانه خود را با امواج صوتي كنترل كنيد!

Posted: 11 May 2012 01:26 AM PDT

محققان شركت مايكروسافت و دانشگاه واشنگتن موفق به ايجاد سيستمي شده‌اند كه كاربر مي تواند با حركات دست مجموعه‌اي از دستورات رايانه‌اي مانند حركات دادن موس و كليك كردن را بدون نياز به هيچ سخت افزار خاصي و تنها با استفاده از يك ميكروفون و بلندگو كنترل كند.

با سيستم جديد مهندسان توانستند تغييرات صدا در فركانس 20 و 22 كيلوهرتز كه فراتر از محدوه شنوايي طبيعي است را ضبط كنند. اين صدا توسط بلندگوي رايانه در زمان عبور يك شيء مانند دست انسان از مقابل ميكروفون توليد شده است.

سپس برنامه نرم افزاري SoundWave با تجزيه و تحليل فركانس هاي ضبط شده، آنها را به دستورات رايانه‌اي تبديل مي‌كند كه براي تلفن همراه هوشمند نيز قابل استفاده است.

محققان با تغيير در فركانس، موفق به گرفتن پنج متغير اساسي شامل: سرعت، جهت، مجاورت، اندازه شيء و تنوع زماني شدند.

با اندازه گيري اين متغيرها، سيستم نرم‌افزاري SoundWave‌ قادر است در زمان حركت دست در مقابل رايانه كارهايي مانند حركت دادن موس به سمت بالا و پايين و كليك كردن را انجام دهد و كاربر حتي مي‌تواند بازي‌هاي رايانه‌اي را بدون دست زدن به صفحه كليد يا موس انجام دهد.

محققان معتقدند، مي‌توان از اين نرم‌افزار به عنوان يك برنامه افزودني رايانه‌ها يا بر طرف كردن نقص‌هاي موجود در دستگاه هايي مانند سنسور حركتي كينكت مايكروسافت استفاده كرد.

پخش اینترنتی مراسم روشن شدن مشعل المپیک

Posted: 11 May 2012 01:26 AM PDT

برای این اولین بار در تاریخ بازی‌های المپیک، مراسم روشن شدن مشعل این بازی‌ها به طور مستقیم از اینترنت پخش می‌شود.

پخش اینترنتی مراسم روشن شدن مشعل المپیک


امروز پنج‌شنبه (۱۰ می – ۲۱ اردیبهشت) مشعل بازی‌های المپیک لندن، طی مراسمی در منطقه المپیا در یونان روشن می‌شود.

المپیا دشتی در یونان است که مسابقات المپیک در آن برگزار می‌شده است.


به گزارش ایتنا، این مشعل پس از گردانده شدن در داخل یونان، به ورزشگاه المپیک آتن وارد می‌شود تا به مسئولان انگلیسی تحویل داده شود.

المپیک تابستانی ۲۰۱۲ قرار است از ۲۷ ژوئیه تا ۱۲ اوت سال جاری (۷ تیر تا ۱۷ مرداد) در لندن برگزار گردد.

این مراسم سنتی با حضور ژاک روگ رئیس کمیته بین‌المللی المپیک، سباستین کو رئیس کمیته برگزاری بازی‌های لندن و تنی چند از مقامات المپیک و دولتمردان انگلیس و یونان برگزار می‌شود.

به گزارش ایتنا به نقل از الاهرام، برای این اولین بار در تاریخ بازی‌های المپیک، مراسم روشن شدن مشعل این بازی‌ها به طور مستقیم از اینترنت پخش می‌شود و کاربران اقصی نقاط جهان می‌توانند این مراسم سنتی را به طور زنده تماشا کنند.
 

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

دیدگاه مسعود اسپنتمان درباره فلسفه ارد بزرگ (شادی)

شادی کجاست ؟ جای که همه ارزشمند هستند . ارد بزرگ در ژرفای هر آدمی چون غنچه ای، ناگهان میشکفد و تن و روان آدمی را مالامال از شادی میکند. بیگمان، ارزشمند انگاری و شادی از ویژگیهای غریزه زندگی (اروس) میباشد که با هرگونه انزوا خواهی صوفیانه زاهدانه و یا هندی که زاده ی غریزه ی مرگند در رویارویی شدید است. میل به تخریب یا میل به گوشه گیری (که نخستین خشمی است رو به بیرون و دومی گرایش خشم به درون) هرکدام نشانه های از آز و نیاز را در خود میپرورند و به همین شوند با شادی که زاده ی عشق به زندگی است بیگانه اند. شاید به همین شوند است که اشو زرتشت، نیکی را همتای زندگی، شادی و هستیوری، در پیکره ی هاژه سرشار از آدمی میداند و بدی را با نازندگی، مرگ و شیون و مویه همذات میپندارد. شادی ناب آن زمان روی میدهد که هر انسان، دیگران را چون خود، یاوری برای پیروزی نیکی بر بدی میداند (ریشه ی اندیشه ی ایرانی) و این یاوری برای به کردار رسیدن راهی جز ارزشمندن دانستن همه ی اندامواره های انسانی آن برای خود نمیشناسد. ازین روست که سعدی بنی آدم را اعضای یک پیکره میداند. این گفته ارد بزرگ بی شک آرمانشهر همه آگا

17 Great Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani For Philosophy Aficionados

Our ideal should not ruin the lives of others, a valuable ideal leads to the well-being of all. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani The one who simplifies his goal is less confused. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani He who goes astray has lost his ideal. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani To achieve the ideal, we must use all our strength, every time we reach a closed door, we must not blame ourselves. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Arise! ... New ways, wish to reach our steps. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Having a plan is a trait of efficient people. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Instead of blaming ourselves and running away from our ideal, let us set foot on the path, which is the only cure for the pains of life. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani You can easily understand the future of young people from their dreams. -The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani The prerequisite for achieving c

لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ

لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ حمله دوباره ارتش سوریه به یک جنگنده ترکیه راه‌اندازی کتابخانه مجازی موبایلی نرم افزار ویرایش و ساخت پی دی اف – Lightning PDF Professional 7.0.1 تصاویر یک چاپگر که غذای سنتی تحویل می دهد حمله دوباره ارتش سوریه به یک جنگنده ترکیه Posted: 26 Jun 2012 06:03 AM PDT اعلام حمله ارتش سوریه به دومین هواپیمای نظامی ترکیه ، در آستانه برگزاری نشست امروز سه شنبه اعضای ناتو در بروکسل انجام می شود. آنکارا اعلام کرد ارتش سوریه دوباره یک فروند هواپیمای نظامی ترکیه را مورد هدف قرار داده است. به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز عربی، پدافند ارتش سوریه، برای دومین مرتبه به سمت یک فروند هواپیمای نظامی ترکیه که در حال جستجوی لاشه هواپیمای سرنگون شده این کشور در دریای مدیترانه بود شلیک کرد اما این هواپیما سرنگون نشده است. روز جمعه گذشته یک فروند هواپیمای نظامی ترکیه در دریای مدیترانه، با شلیک پدافند ارتش سوریه، سرنگون شد. پس از آن تعدادی هواپیما، بالگرد و شناور ترکیه برای جستجوی لاشه