رد شدن به محتوای اصلی

لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ

لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ


شرکتهای برتر اینترنتی به انتخاب کاربران

Posted: 29 Jun 2012 06:22 PM PDT

شرکتهای برتر اینترنتی به انتخاب کاربران/ تست سرعت اینترنت با دانلود نرم افزار
فهرست برترین شرکتهای ارائه دهنده سرویسهای اینترنت در خردادماه امسال و براساس تست سنجش سرعت که از سوی کاربران اینترنتی انجام شده است در 3 بازه زمانی و 4 گروه اعلام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرکز توسعه مدیریت اینترنت - متما- هرماه شرکتهای برتر ارائه دهنده خدمات اینترنت را از لحاظ متوسط سرعت و کیفیت ارسال اینترنت از طریق نرم افزار سنجش سرعت ارزیابی می کند که در این زمینه از تستی که از سوی کاربران انجام شده کمک گرفته می شود؛ به نحوی که کاربران اینترنت با تست و اطلاع از سرعت واقعی اینترنت خود که از طریق دانلود نرم افزار ایرانی سنجش سرعت اینترنت امکان پذیر است در این ارزیابی شرکت می کنند.
 
در این نوع آزمایش کاربر با استفاده از مرورگر خود و اتصال به سرور سنجش سرعت، متوسط سرعت اتصال خود را محاسبه کرده که این سرعت محاسبه شده در این حالت، میزان پهنای باند استفاده نشده (ظرفیت خالی خط) در طول زمان آزمایش است.
 
تست سنجش سرعت اینترنت از آن جهت حائز اهمیت است که چنانچه بخشی از پهنای باند ارائه شده به کاربر توسط کاربر دیگری اشغال شده باشد، میزان سرعت محاسبه شده کمتر از ظرفیت واقعی خط خواهد بود و به این ترتیب کم فروشی شرکتها در ارائه اینترنت واقعی به مشترکانشان مشخص می شود.

دانلود نرم افزار و نتایج تست سرعت اینترنت

به گزارش مهر، نتایج تستهای کاربران اینترنت از نرم افزار سنجش سرعت در خردادماه امسال باز هم از کاهش استقبال کاربران از تست سنجش سرعت اینترنت حکایت دارد به نحویکه نتایج به دست آمده از ارزیابی شرکتهای اینترنتی نشان می دهد تعداد معدودی کاربر در بازه های زمانی مختلف و در پارامترهای دسترسی مختلف سرعتی که از اپراتورهای اینترنتی دریافت می کنند را تست کرده اند و براین اساس شمار شرکتهایی که در این ارزیابی مورد آزمایش قرار گرفته اند طی چندماه اخیر کاهش یافته است.

این درحالی است که تا پایان سال 90، ماهانه شاهد افزایش تعداد شرکتهای اینترنتی به لیست برترین ها به دلیل افزایش چشمگیر تعداد تستها از سوی کاربران بودیم که این امر باعث شده بود تا شرکتهای اینترنتی کیفیت سرویس های خود را بهبود بخشند.
 
در جدول رتبه بندی شرکتهای اینترنتی از نگاه کاربران در خردادماه همچنان شرکت شاتل در تمامی بازه های زمانی و در پارامترهای مختلف سرعت دسترسی در جمع برترین شرکتها قرار دارد.
 
سرویس دهندگان برتر اینترنتی در خردادماه
 
به گزارش مهر، در خردادماه امسال مرکز متما تست سنجش سرعت کاربران اینترنت را در 3 بازه زمانی و 4 گروه با توجه به پارامتر دسترسی به سرعت 64 کیلوبیت، 128کیلوبیت، 256 کیلوبیت و 512 کیلوبیت برثانیه تقسیم کرده و براساس آن برترین سرویس دهنده های اینترنتی دایل آپ، ADSL و وایمکس را اعلام کرد.
 
براین اساس شرکت شاتل سرویس دهنده برتر برای سرعت دسترسی 64 کیلوبیت برثانیه و در بازه های زمانی مختلف شناخته شد و برای سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه نیز عصر انتقال داده ها، شاتل، پارس آنلاین و پیشگامان توسعه ارتباطات در بازه زمانی 1 تا 8 صبح، عصر انتقال داده ها و شاتل در بازه زمانی 8 تا 16 و عصر انتقال داده ها، شاتل و ایرانسل برای بازه زمانی 16 تا 24 سرویس دهندگان بودند.
 
علاوه بر این شرکتهای پارس آنلاین و شاتل در بازه زمانی 1 تا 8 صبح و 8 تا 16 و شاتل و پیشگامان توسعه ارتباطات برای بازه زمانی 16 تا 24 به عنوان برترین ارائه دهندگان اینترنت به کاربران با سرعت دسترسی 256 کیلوبیت بر ثانیه معرفی شدند.
 
مرکز متما همچنین شرکتهای عصرانتقال داده ها، شاتل و پارس آنلاین را برای بازه زمانی 1 تا 8 صبح، عصرانتقال داده ها، شاتل، پارس آنلاین، توسعه رسان پاسارگاد و آریانا گستر اسپادانا را برای بازه زمانی 8 تا 16 و عصرانتقال داده ها، شاتل وپیشگامان توسعه ارتباطات را در بازه زمانی 16 تا 24 به عنوان سرویس دهنده های برتر به کاربران با سرعت 512 کیلوبیت برثانیه در خردادماه انتخاب کرد.
 
جداول معرفی شرکتهای برتر ارائه دهنده اینترنت
 
به گزارش مهر، نتایج به دست آمده از تستهای کاربران اینترنت از اول تا 31 خردادماه 91 به ترتیب در بازه های زمانی 1 تا 8 صبح، 8 تا 4 بعدازظهر و 4 بعدازظهر تا 12 شب و به نسبت سرعت دسترسی 64 کیلوبیت، 128 کیلوبیت، 256 کیلوبیت و 512 کیلوبیت بر ثانیه به شرح زیر است:
 
برترین های 64 کیلوبیت برثانیه
 
 
برترین های 128 کیلوبیت برثانیه
 
 
 برترین های 256 کیلوبیت برثانیه
 
  
 برترین های 512 کیلوبیت برثانیه
 

تغییر و تحولات در وزارت ارتباطات

Posted: 29 Jun 2012 09:42 AM PDT

تغییر و تحولات در وزارت ارتباطات/ انتصاب رئیس جدید سازمان تنظیم مقررات
یک مقام آگاه در وزارت ارتباطات از انجام برخی تغییرات در این وزارتخانه خبر داد و گفت: براساس آخرین تصمیمات انجام شده محمدعلی فرقانی که تا پیش از این رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت بود به ریاست سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منصوب خواهد شد.

وی با اشاره به احکام جدید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای معاونانش در شرکت ارتباطات زیرساخت و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به خبرنگار مهر گفت: براساس این احکام محمدعلی فرقانی که تا پیش از این معاون وزیر و رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت بود به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منصوب می‌شود و محمود خسروی مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت ریاست هیات مدیره این شرکت را نیز عهده دار خواهد شد.

وی افزود: در همین حال محمد کرم پور که تا پیش از این معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بود به سمت معاون وزیر در امور بین الملل که پیش از این مهدی اخوان بهابادی آن را برعهده داشت منصوب شده است.

به گزارش مهر، یک ماه پیش و پس از انتصاب مهدی اخوان بهابادی به سمت دبیر شورایعالی فضای مجازی کشور، وزیر ارتباطات محمد کرم پور رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی را به سمت سرپرست معاونت فناوری و امور بین الملل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات منصوب کرد.

تغییر و تحولات در سطح مدیران ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طی 3 سال فعالیت دولت دهم بارها اتفاق افتاده است و هر از چندگاهی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات معاونان خود و مدیران لایه های بالایی این وزارتخانه را در سطوح مدیریتی جابجا می‌کند.

اواخر سال 89 محمدعلی فرقانی که پیش تر رئیس سازمان فضایی ایران بود، طی حکمی از سوی وزیر ارتباطات به سمت معاون وزیر و رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت منصوب شده بود.

محمود خسروی نیز پیش از این رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بود. همچنین محمد کرم پور عضویت در هیات مدیره شرکت مخابرات ایران را در کارنامه دارد.

برنامه شورای فضای مجازی برای اینترنت ملی

Posted: 27 Jun 2012 07:30 AM PDT

اخوان در پاسخ به مهر مطرح کرد؛
برنامه شورای فضای مجازی برای اینترنت ملی/ ساماندهی مجوز فعالیتهای مجازی
دبیر شورایعالی فضای مجازی با بیان اینکه از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خواسته ایم که طرح شبکه ملی اطلاعات را به شورایعالی فضای مجازی ارسال کند، گفت: باید درباره جزئیات طرح شبکه ملی اطلاعات بررسی دقیقی انجام شود.

ساماندهی نظام صدور مجوز برای فعالیتهای فضای مجازی

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی اخوان بهابادی در نخستین نشست رسانه ای خود به عنوان دبیر شورایعالی فضای مجازی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور، در جلسه پرسش و پاسخ خبرنگاران مطالعه و رصد وضعیت فعلی دستگاههای کشور در بخش فضای مجازی را از مهمترین اولویت های شورایعالی فضای مجازی و به تبع آن مرکز ذیل آن عنوان کرد و گفت: تقسیم کار و مسئولیت بین فعالان این بخش از دیگر برنامه های این مرکز است تا بخش خصوصی برای دریافت مجوز، دچار سردرگمی تعدد دستگاهها نشود.

وی در این راستا ساماندهی نظام صدور پروانه و مجوز برای فعالیتهای فضای مجازی کشور را گام جدی مرکز ملی فضای مجازی عنوان کرد و گفت: در راستای ارتقای فعالیتهای فرهنگی و محتوایی و اقتصادی درصدد اجرایی کردن تلویزیون تعاملی با همکاری سازمان صدا و سیما در کل کشور هستیم.

حملات سنگین سایبری دشمنان علیه ایران موفقیت آمیز نبود

دکتر اخوان تمرکز بر مدیریت مقابله با حملات سایبری به کشور را از دیگر وظایف شورایعالی فضای مجازی عنوان کرد و گفت: همزمان با مذاکرات هسته ای ایران در روسیه، کشورهای معلوم الحال حملات سنگین سایبری برای ایران تدارک دیده و سعی کرده بودند به هر نحو ممکن با این حملات به تاسیسات اصلی و حیاتی کشور آسیب رسانی کنند که کوچکترین موفقیتی در این زمینه نصیبشان نشد به حدی این حملات شکست خورد که حتی دشمنان جرات کوچکترین اظهارنظری به خود ندادند.

تولیدکننده های محتوا در فضای مجازی فعالتر عمل کنند 

وی مشکل فعلی فضای مجازی کشور را کمبود محتوا در این بخش و کم رنگ بودن فعالیت تولیدکنندگان محتوای فضای مجازی عنوان کرد و گفت: باید کاری کنیم که ارائه کنندگان محتوا در کشور به این نتیجه برسند که این بخش صرفه اقتصادی دارد و به این حوزه ورود کنند؛ این باعث تحول عظیم در حوزه خدمات وب خواهد شد و در نهایت نرخ ارائه خدمات مربوط به وب در کشور کاهش می یابد. براین اساس تجاری سازی فعالیتهای فضای مجازی برای تولیدکنندگان داخلی و به صرفه کردن آن از نظر اقتصادی از جمله اولین اقدامات مرکز ملی فضای مجازی خواهد بود.

اساسنامه مرکز ملی فضای مجازی به تصویب می رسد

رئیس مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه اساسنامه تشکیل این مرکز تدوین شده و باید در شورایعالی فضای مجازی به تصویب اعضا برسد، تصریح کرد: تاکنون شورایعالی فضای مجازی 4 جلسه را با حضور رئیس جمهور به عنوان رئیس این شورا تشکیل داده است و در اولین جلسه ای که بعد از این خواهد داشت اساسنامه این مرکز نیز مصوب خواهد شد.

به گفته وی عدم انتخاب دبیر برای شورایعالی و مرکز ملی فضای مجازی سبب شد تا اخبار مربوط به برگزاری جلسات این شورا اطلاع رسانی عمومی نشود.

استفاده از ساختمان مرکز تحقیقات مخابرات برای مرکز ملی فضای مجازی

به گزارش مهر، اخوان بهابادی که پیش از این ریاست مرکز تحقیقات مخابرات ایران را عهده دار بود از هماهنگی شورایعالی فضای مجازی با رئیس جمهور و وزارت ارتباطات برای استقرار مرکز ملی فضای مجازی در محل مرکز تحقیقات مخابرات ایران خبر داد و گفت: براساس تکلیف مقام معظم رهبری باید هرچه سریعتر مرکز ملی فضای مجازی ایجاد شود که براین اساس قرار شد از امکانات اولیه موجود در این زمینه استفاده شود که استقرار در ساختمان مرکز تحقیقات مخابرات ایران به صورت توافقی با دولت تعیین تکلیف شد.

شورایعالی فضای مجازی درگیر اجرای فیلترینگ نخواهد شد

رئیس شورایعالی فضای مجازی در پاسخ به این سوال که آیا این شورا به صورت مستقیم بر بحث فیلترینگ نظارت خواهد داشت یا خیر، تصریح کرد که طبیعتا شورایعالی در آن سطح نخواهد بود که به صورت مستقیم بر عملکرد کارگروه تعیین مصادیق جرایم رایانه ای دخالت داشته باشد و فعالیت پالایش فضای مجازی نیز توسط مرکز ملی فضای مجازی انجام نخواهد شد چرا که این مرکز درگیر کارهای اجرایی نبوده و تنها تصمیم گیری و هماهنگی و نظارت بر عملکرد دستگاهها را عهده دار خواهد بود و سیاستهای کلی را ابلاغ می‌کند.

وی همچنین گفت: شوراهای فعال در ذیل وزارتخانه ها و کارگروهها و کمیته های حوزه فضای مجازی ازاین پس با هماهنگی مرکز ملی فضای مجازی فعالیت خود را ادامه خواهند داد که این به معنای انحلال این تشکلها نخواهد بود.

اخوان در مورد جزئیات پیوست حکم مقام معظم رهبری در مورد تشکیل شورایعالی فضای مجازی نیز تاکید کرد که جزییات پیوست به مرور اطلاع رسانی خواهد شد تا مورد اقدامات خصمانه دشمنان نظام قرار نگیرد و از طرفی همه موضوعات آن قابل انتشار نیست.

لزوم بررسی دقیق طرح شبکه ملی اطلاعات

دبیر شورایعالی فضای مجازی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر برنامه های این شورا برای طرح کلان ایجاد شبکه ملی اینترنت تاکید کرد: از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خواستیم که طرح ایجاد شبکه ملی اطلاعات را به شورایعالی فضای مجازی ارسال کند چرا که جزییات این طرح باید بررسی دقیق شود تا اگر تصمیماتی است اجرایی و عملیاتی شود؛ هم اکنون در حوزه تعریف شده برای شبکه ملی اطلاعات طرح های مشابه در کشور مانند IP  تی وی و IP مدیا داریم که توسط صدا و سیما در حال پیگیری است و از آنجا که زمینه های اشتراکی در این طرح ها وجود دارد و باید بر روی مراکز داده داخلی شکل گیرند، باید بررسی دقیقی با جزییات صورت گیرد تا چنانچه ممکن است در قالب طرح مشترک و یا جداگانه با توجه به تصمیم گیریهای مراجع این طرحها راه اندازی شود اما در نهایت امید می رود که ارائه خدمات چندرسانه ای امسال برای مردم ممکن شود.

پیاده سازی طرح اتصال فیبرنوری منازل توسط بخش خصوصی

اخوان در پاسخ به سوال دیگر مهر در زمینه برنامه های شورایعالی فضای مجازی برای طرح کلان اتصال فیبرنوری به منازل نیز گفت: دراین زمینه نیز از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات درخواست اطلاعات خواهیم داشت تا بتوانیم جزییات این طرح را بازبینی مجدد کنیم اما در نهایت و به صورت کلان ما به دنبال این هستیم که بخش خصوصی اصل این فعالیت را عهده دار شود و دولت از اینکه متصدی این بخش باشد اجتناب کند.

وزارت ارتباطات مکلف به هماهنگی با شورایعالی فضای مجازی است

به گزارش مهر، معاون سابق وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد که شورایعالی فضای مجازی و وزارت ارتباطات به هیچ وجه در عرض هم نبوده و در طول هم قرار می گیرند و گفت: وزارت ارتباطات مکلف به هماهنگی با شورایعالی فضای مجازی است و برای فعالیتهای خود نیازمند به اخذ تاییدیه در چهارچوب مصوبات شورا خواهد بود.

وی در مورد بودجه دستگاهها و نهادهای فعال در حوزه مجازی نیز گفت: تصمیم گیری بودجه برای دستگاهها و طرحهای حوزه فضای مجازی به صورت متمرکز انجام می‌شود اما به صورت متمرکز هزینه نخواهد شد.

اخوان بهابادی گفت: جایگاه این شورا در حدی است که در صورت نیاز به یک طرح جدید به کشور تعیین تکلیف به دستگاهها خواهد کرد و رهنمودهای آن را ارائه می‌کند که پروانه ای صادر شود

یک عکس امیدوار کننده از تهران

Posted: 26 Jun 2012 05:04 PM PDT

عصرایران - عکس زیر عصر روز 5 تیر 1391 و از مسیر منتهی به میدان ونک در اتوبان حقانی تهران توسط خبرنگار عصرایران و با دوربین تلفن همراه گرفته شده است. همان گونه که می بینید ، تمامی خودروها ، در لاین موازی خود و به صورتی منظم ( به جز دو-سه خودرو) قرار گرفته اند. این در حالی است که پیشتر شاهد چینش نامنظم خودروها در چنین مواقعی بودیم به طوری که در یک خیابان مثلاً چهار لاینه ، شش ردیف خودرو ، کیپ هم می ایستادند و حرکت می کردند.
البته هنوز هم چنان صحنه هایی وجود دارد ولی به نظر می رسد حرکت کلی فرهنگ ترافیکی مردم رو به بهبود است.

فرهنگ رانندگی

فرهنگ رانندگی

افزایش سطح تحصیلات ، دانش و بینش عمومی ، برنامه های فرهنگی راهور و تلاش های رسانه ای را می توان عوامل عمده این ارتقای فرهنگی دانست.
با همه این اوصاف ، هنوز در اول راهیم و هر وقت تلفات رانندگی در ایران ، از صدر جدول جهانی به رده های زیرین این جدول مرگبار رفت ، آن گاه خواهیم توانست به همدیگر تبریک بگوییم.

یک عکس نه چندان قدیمی از تهران و اوضاع رانندگی اش
مقایسه ای گذرا نشان از بهبود فرهنگ رانندگی دارد

ترافیک

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

کتاب سُـــــرخ 📕 Red Book

کتاب سُـــــرخ 📕 Red Book 62 Thought-Provoking Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani, The Weeping Philosopher 99 Famous Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani That Give A New Perspective To Life 54 Enlightening Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani For A Better World 22 Insightful Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani For The Sage 96 Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani 93 Inspiring Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani That Will Serve As Food For Thought 62 Thought-Provoking Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani, The Weeping Philosopher Posted: 01 Feb 2021 07:18 PM PST آنکه بر کردار خویش فرمانروایی کرد و دلیرانه راه خرد و اندیشه را پیمود، بی گمان، آموزگار آیندگان خواهد بود فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی چه غم انگیز است به خردمندی با اندیشه ای به وسعت دریا، می گویند: تنها حق داری به اندازه یک لیوان بفهمی .. فیلسوف حکیم اُرُ

لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ

لابی ایران سوئد Iran & Sweden : ایران سپیده دم ، تاریخ است . ارد بزرگ ازدواج - آیا من باید کاری انجام دهم ؟ ارد حکیم کیست ؟ محل برگزاری سخنرانی های حکیم ارد بزرگ کجاست ؟ چگونه عشقم را فراموش کنم ؟ بی احترامی دختر 3 ساله ام ، نسبت به پدرش ازدواج با مردی که از همسر اولش دو فرزند دارد خودکشی اعتماد به نفس ندارم ازدواج - آیا من باید کاری انجام دهم ؟ Posted: 16 Oct 2013 01:23 PM PDT ازدواج - آیا من باید کاری انجام دهم ؟ با سلام دختری درس خوانده هستم علاقه شدیدی که الان حس میکنم عشق است به یکی از آشنایان پیدا کردم من ادم منطقی هستم او 4 سال از من کوچکتر است و هردوی ما اهل مراعات کردن روابط هستیم رفتار هردوی ما با یکدیگر بسیار رسمی و محترمانه است. در این میان توجه او را نسبت به خودم حس کرده ام ولی نمی دانم در چه حد است. از طرفی من چیزی از علاقه ام را بروز نداده ام . اولین باری که او را دیدم مطمئن بودم او را می شناسم و او را دیده ام و مدت یک هفته فکر میکردم او را کجا دیدم ولی کم کم مطمئن شدم او را جایی ندیده ام و احساس ه