به گزارش ديلي ميل، اين شلوار و كيسه خواب با استفاده از فناوري تبديل انرژي حرارتي به الكتريسته، انرژي حرارتي بدن فردي كه اين شلوار را پوشيده است و يا در كيسه خواب خوابيده است ، مي گيرد و باتري تلفن همراه وي را شارژ مي كند.
اين شارژر توسط محققان شركت تلفن همراه ودافون با كمك محققان دانشگاه ساتمتون در آمريكا طراحي شده است.
در شلوار طراحي شده توسط اين محققان جيبي به نام جيب انرژي طراحي شده كه حاوي موادي شبيه به فوم است. اين مواد شبه فوم حاوي حفره هاي زيادي است .سطح اين حفره ها دائما با فشار شارژ مي شود و بدين ترتيب داراي خواص پيزوالكتريك مي شوند . پيزوالكتريك به معناي توليد الكتريسيته ناشي از فشار است.
زماني كه اين مواد تحت فشار قرار مي گيرند الكتريسته توليد مي كنند. به اين ترتيب هنگامي كه اندازه و شكل اين حفره ها تغيير مي كند، الكتريسيته مورد نياز براي شارژ تلفن همراه كه درون جيب انرژي قرار گرفته است، تامين مي شود.
همچنين اين محققان كيسه خواب شارژي طراحي كرده اند كه با استفاده از انرژي حرارت بدن فردي كه درون آن خوابيده است، الكتريسيته مورد نياز را براي شارژ باتري تلفن همراه وي تامين مي كند.
بر روي اين كيسه خواب جيبي به نام جيب انرژي تعبيه شده است كه تلفن همراه و تبلت براي شارژ درون آن قرار مي گيرد.
اين جيب به پارچه هوشمند متصل است و شارژ را به تلفن همراه و يا تبلتي كه درون آن قرار گرفته است، هدايت مي كند.
كف ( نمد ) اين كيسه خواب از موادي درست شده است كه خواص پيروالكتريسيته دارند بنابراين زماني كه گرم و يا سرد مي شوند مي توانند يك شارژ موقت توليد كنند.
در مورد كيسه خواب روند تغيير درجه حرارت از طريق يك مدول ترموالكتريك كه در كف ( نمد ) كيسه خواب تعبيه شده است، كنترل مي شود.
در اين كيسه خواب گرماي بدن فردي كه درون آن خوابيده در مدول تعبيه شده در نمد اين كيسه جريان مي يابد.
نمد نيز حاوي نوارهاي پليمري و دو نيمه هادي است كه با گرم شدن، الكتريسيته لازم را براي شارژ توليد مي كند.
همواره آدمیان ، چنبره بدی و پلیدی را با خرد خویش ، کوچکتر کرده اند . حکیم ارد بزرگ
'مصطفی اخضمی' دانشجوی مقطع كارشناسی ارشد دانشگاه امام حسین'ع' در رشته نرم افزارطراح این نرم افزار روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: امروزه سرمایه گذاری در بورس بخش مهمی از اقتصاد كشور را تشكیل می دهد. به همین دلیل پیش بینی قیمت سهام برای سهامداران از اهمیت خاصی برخوردار است تا بتوانند بالاترین بازده را از سرمایه گذاری خود كسب كنند.
وی گفت :فرد با كمك این نرم افزار می تواند به دنیای بورس وارد شود و در مورد سرمایه گذاری روی هرسهام تصمیم بگیرد. این نرم افزار با استفاده از تكنیك های هوش مصنوعی به فرد در اخذ بهترین تصمیم كمك می كند .
وی گفت : این نرم افزاربا استفاده از معیارهای(پارامترهای) موثردربورس ازجمله 'سود هر سهم' و 'سود تقسیمی هر سهم'، 'قیمت به سود هر سهم' و دیگر عوامل میزان ریسك پذیری افراد را در یك سهام بررسی می كند.
این دانشجوی دانشگاه امام حسین 'ع'خاطرنشان كرد: استفاده از این سامانه در رفع بسیاری از مشكلات همچون عدم دسترسی افراد نقاط مختلف به كارگزار شركت ها ، موانع خرید مجازی از سایت بورس اوراق بهادار و از بین بردن امكان تبانی در خرید و فروش بورس موثر است.
وی گفت : این سامانه از طریق تجمیع داده ها و داده كاوی به دست آمده است و با درنظر گرفتن شرایط بازار و دانش عمومی بهترین سهام را برای فرد در نظر می گیرد.
هوش مصنوعی شاخهای از علم رایانه (كامپیوتر) است و در واقع تلفیقی از سه فناوری و گرایش مطرح یعنی شبكههای عصبی، سیستمهای استدلال فازی و الگوریتم تكاملی است.
در مقایسه هوش مصنوعی با هوش انسانی می توان گفت كه انسان قادر به مشاهده ، تجزیه و تحلیل مسایل به منظور قضاوت و اخذ تصمیم است در حالی كه هوش مصنوعی مبتنی بر قوانین و رویه های از قبل تعبیه شده بر روی رایانه است .
هدف هوش مصنوعی نزدیك كردن رفتار و پاسخ یك سیستم رایانه ای به الگوهایی است كه انسان براساس آنها رفتار میكند و پاسخ میدهد.
گفتگو با خردمندان مهربان ، مایه زندگی دوباره آدمیست . حکیم ارد بزرگ
درحال حاضر فرانسه و آمریكا با دو شركت ایرباس و بوئینگ عملا انحصار ساخت، تولید و فروش جت های مسافربری غول پیكر را در جهان به خود اختصاص داده اند. این دو شركت تامین كننده اصلی جت های هوانوردی ثروتمندان دنیا هستند.
این درحالی است كه براساس برخی آمار اكنون ۲ میلیارد نفر در سراسر جهان از درآمدی كمتر از ۲ دلار برخوردارهستند. این افراد احتمالا در عمر خود نه تنها سفر هوایی را تجربه نمی كنند، بلكه پرواز با هواپیما را شاید در رویا نیز نبینند.
به گزارش روز شنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری بلومبرگ ۱۰ جت اختصاصی ، غول پیكر و پرهزینه جهان و متعلق به افراد ثروتمند كه از سازنده آمریكایی خریداری شده به شرح ذیل است:
۱ – ایرباس A۳۸۰
گران ترین و مجلل ترین هواپیمای اختصاصی در این فهرست متعلق به یكی از شاهزاده های عربستان به نام ولید بن طلال است. این جت مجهز به سالن برگزاری كنسرت، حمام تركی، پاركینگ رولزرویس شخصی و یك نمازخانه است كه همیشه رو به قبله قرار دارد. ارزش این جت اختصاصی كه از آن به عنوان قصر در حال پرواز نیز یاد می شود، ۵۰۰ میلیون دلار برآورد شده است.
۲ – ایرباس A۳۴۰-۳۰۰
این هواپیما متعلق به ثروتمندترین مرد روسی است. هواپیمای این فرد از هواپیمای پوتین نیز مجلل تر است. این جت گرانبها ۵۰۰ میلیون دلار قیمت گذاری شده است. دكوراسیون داخلی این هواپیما بی نظیر است و تمام امكانات آن بسیار پیشرفته است.
۳ – بوئینگ ۷۴۷-۴۳۰
این بوئینگ غول پیكرمتعلق به پادشاه برونئی است و تماما با طلای خالص تزئین شده است. ارزش این هواپیما ۲۳۳ میلیون دلار گزارش شده است.
۴ –بوئینگ ۷۴۷-۴۰۰
این هواپیما نیزمتعلق به شاهزاده عربستانی ولید بن طلال است.
این هواپیما ۱۱ خدمه دارد و در سال ۲۰۰۳ خریداری شده است؛ دارای دو اتاق خواب و یك میز ناهار خوری ۱۴ نفره است. تختخواب این شاهزاده درست در وسط هواپیما تعبیه شده است تا تداعی كننده اتاق او در كاخش باشد.
ارزش این هواپیما حدود ۲۲۰ میلیون دلار است.
۵ – بوئینگ ۷۴۷-۳۳A/ER
این هواپیما متعلق به مالك روسی باشگاه چلسی است. تزئینات داخلی هواپیما از طلای خالص است و ظرفیت ۳۰۰ مسافر را دارد.
این جت اختصاصی دارای یك سیستم ضدموشكی برای حفظ امنیت بیشتر است.
مبلمان هواپیما از چوب بلوط است و قیمت آن حدود ۱۷۰ میلیون دلار گزارش شده است.
۶ – بوئینگ ۷۴۷-۸۱ VP
این هواپیما متعلق به یك ثروتمند هنگ كنگی است و مجهز به طبقه VIP است.
قیمت آن حدود ۱۵۳ میلیون دلار گزارش شده است.
۷ - Gulfstream III
این هواپیمای ۱۲۵ میلون دلاری متعلق به Tyler Perry، كارگردان، هنرپیشه و بازیگر معروف آمریكایی است. تمام تجهیزات الكترونیكی سرگم كننده در طول پرواز در این جت طراحی شده است.
۸ – بوئینگ ۷۵۷
این هواپیما ۱۰۰ میلیون دلار قیمت دارد و متعلق به یكی از بنیانگذاران شركت مایكروسافت است.
تمام دكور داخلی هواپیما مطابق با سلیقه مالك آن طراحی شده است.
۹ – بوئینگ ۷۳۷
متعق به یك تاجر آمریكایی است و تمام تجهیزات رفاهی در آن وجود دارد. قیمت این هواپیما حدود ۸۰ میلیون دلار گزارش شده است.
۱۰ – بوئینگ Business Jet ۲
متعلق به یك مهاراجه هندی است. تمام قراردادهای تجاری مالك در هواپیما انجام می شود. قیمت این جت حدود ۷۳ میلیون دلار گزارش شده است.
علمی (۲) **۹۲۵۹
آدم خودباور ، هیچ گاه برای رسیدن به پول ، ارزش های همگانی را زیر پا نمی گذارد . حکیم ارد بزرگ
نظرات
ارسال یک نظر